24G-logo
0 0,00

Genetische huidtest

Ontdek wat uw genetica u kan vertellen over de gezondheid van uw huid met de Skin Genetic Test
Meer informatie
Huid dna-test
Huid dna-test

In deze huidverzorgings-DNA-test analyseren we hoe uw genen huidkenmerken beïnvloeden, zoals hydratatie, elasticiteit en antioxidantcapaciteit, die een sleutelrol spelen in het verouderingsproces van de huid.

 

Ken uw genetische aanleg met een genetische huidtest!

Huidveroudering is een complex proces dat wordt beïnvloed door: erfelijke en omgevingsfactoren. Recente studies bij tweelingen hebben aangetoond dat tot 60% variatie in huidveroudering kan zijn toegeschreven aan genetische factoren. Ter vergelijking: de overige 40% is te wijten aan niet-genetische factoren.

Bij het maken van deze genetische test voor huidverzorging, was ons doel om een classificatie van elke marker gebaseerd op een reeks van meerdere polymorfismen die verband houden met bepaalde eigenschappen van de huid om anti-verouderingstherapieën of gepersonaliseerde huidverzorgingsroutines aan te bieden.

Tot nu toe heeft het grootste deel van de huidverzorgings- en cosmetica-industrie geprobeerd zijn vraag te verwerken met 'one-size-fits-all'-oplossingen, wat zeker commercieel handig maar onrealistisch is, omdat de wetenschap tijd maakt waaruit blijkt dat elke persoon anders is. Huidverzorging is ook anders. Dit huidverzorgings-DNA-onderzoek is de eerste stap naar individuele schoonheidsbehandelingen.

Met ons rapport over huidverzorging krijgt u praktische informatie die u en uw dermatoloog of uw schoonheidsconsulent kunnen gebruiken bij het ontwerpen van een gepersonaliseerde behandeling voor uw huidverzorging.

Download ons voorbeeld van een Dermagenético-rapport.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Spaans.

Huid dna-test
Huid dna-test

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en er zijn bijna net zoveel soorten als er mensen op de wereld zijn. De verschillende kenmerken die uw huid definiëren, worden bepaald door uw genetica en door uw omgevingDat wil zeggen, voor je DNA en voor alle dingen die je in je leven zijn overkomen.

 

Hoe verzorg ik mijn huid? De huidgenetische test is de oplossing

Om je huid op de juiste manier te kunnen verzorgen, moet je het eerst weten. Sommige kenmerken zijn in één oogopslag gemakkelijk te herkennen. Je hebt bijvoorbeeld een heel lichte huid en bent daarom erg gevoelig voor zonnestralen. Andere huidkenmerken, zoals glycatie, zijn niet zo herkenbaar extern. Hoe dan ook, een eenvoudige genetische test kan ze aan het licht brengen en help ons bij het kiezen van de beste behandelingen.

 

Huidtypes

Er zijn 3 hoofdtypen huid, afhankelijk van of de klieren voornamelijk olie of water afscheiden: droge of normale huid, vette huid y gemengde huid.

Een droge huid heeft meestal weinig aanleg om onzuiverheden te genereren, omdat het geen vet afscheidt. Integendeel, het is een huid die vatbaarder is voor het genereren van rimpels en eruitziet als een verouderde huid.

Een vette of gecombineerde huid heeft meer kans om te lijden een van de meest voorkomende pathologieën die de meeste sociale en emotionele problemen veroorzaakt vanwege de esthetische component die het met zich meebrengt: acne. Het is een aandoening die optreedt wanneer vet of dode cellen de haarzakjes verstoppen, wat resulteert in de vorming van whiteheads, mee-eters en comedonen. Het komt heel vaak voor in de adolescentie en corrigeert meestal met de leeftijd, maar het kan in elke levensfase voorkomen. Acne, psoriasis of spataderen zijn onder andere enkele van de huidziekten die u kunt vinden in de rubriek "Huidverzorging" van onze genetische huidtest. 

 

Welke informatie krijg ik van de huidgenetische test?

Een van de belangrijkste en meest erkende aspecten, gerelateerd aan de huid, zowel op medisch als op populair niveau, is: schade door de zon. Het is misschien geworden de grootste zorg van mensen van elke leeftijd, als het gaat om dermatologische zorg. Twee mensen met dezelfde huidskleur kunnen verschillende aanleg hebben voor fotoveroudering en bij veel gelegenheden kunnen we deze verschillen in hun DNA zien. In onze genetische huidtest hebben we een hele sectie waar we verschillende predisposities analyseren, zoals gevoeligheid voor de zon, zonnevlekken, bruiningsgemak en fotoveroudering.

 

We zijn ons steeds meer bewust van het belang van zonbescherming. Het beschermen van onze huid in de zomermaanden en wanneer we het meest worden blootgesteld aan de zon is al een basis voor bijna de hele bevolking. Maar niet alleen in de zomer moeten we onze huid tegen de zon beschermen; De rest van het jaar is ook nodig, want zelfs bij bewolkte luchten tasten de zonnestralen ons aan en beschadigen ze onze opperhuid. Om deze reden bevat een groot deel van de dagelijkse huidverzorgingsproducten al zonnefilters en steeds meer mensen gebruiken deze filters elke dag van het jaar, vooral in de meest blootgestelde gebieden, zoals het gezicht en de handen. Geen aandacht besteden aan bescherming tegen de zon kan leiden tot verschillende huidziekten en zelfs melanoom.

Maar onthoud dat uw aanleg kan worden gemoduleerd door het aanleren van gezonde gewoonten bij huidbehandelingen. De gegevens in ons rapport helpen u dus om de verzorgingsroutine aan te nemen die u nodig heeft en deze gezond, verzorgd en met zo min mogelijk tekenen van huidveroudering te houden.

 

Wat is glycatie?

Zoals we eerder vermeldden, is een ander belangrijk aspect van de huid glycatie, maar waar bestaat het uit?

Glycatie is een enzymatische reactie dat veranderingen in het DNA van de epidermis en de fixatie van suikers in intra- en extracellulaire eiwitten veroorzaakt. Het maakt de collageen- en elastinevezels stijf en daardoor verliest de huid aan elasticiteit.

In dit verband informeert de genetische huidtest van 24Genetics u over uw aanleg voor het risico van glycatie in uw huid en, als het hoog is, raden we enkele componenten aan waarmee cosmetische producten of supplementen worden vervaardigd die dit helpen onder controle te houden, zoals carnosine, niacinamide, silibinine of alfa-liponzuur.

 

En wat kunnen we zeggen over vitamine D?

Vitamine D is van vitaal belang voor de gezondheid van onze botten en gewrichten en onze huid speelt een sleutelrol bij de productie ervan. Als u een genetische aanleg heeft om vitamine D-tekort wordt weerspiegeld in onze genetische huidtest. Als dat uw geval was, bedenk dan dat vette vis of visleverolie helpt om een ​​optimaal vitamine D-gehalte te bereiken. Indien nodig kunt u altijd een beroep doen op vitaminesupplementen, die, omdat het een in vet oplosbare vitamine is, moeten worden voorgeschreven door uw beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. .

 

Bovendien heeft in ons rapport heeft u ook informatie over uw aanleg om voldoende andere vitamines te hebben, belangrijk voor huidverzorging. Hoe zijn de B9. B12. C en E. Of de essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6.

Lees meer ...

Dit maakt deel uit van de informatie die u in uw rapport vindt...

Je huid verzorgen

In deze sectie zullen we bepaalde genetische markers analyseren die bijvoorbeeld de glycatie, een proces dat plaatsvindt met glucose in de dermis en een van de belangrijkste oorzaken is van versnelde huidveroudering en huidontsteking die een slappe en gebarsten huid veroorzaakt. Er zijn specifieke behandelingen die behoorlijk effectief zijn, zoals: Coenzima Q10.

Oxidatieve stress

Het is een van de grote oorzaken van huidveroudering. Ons lichaam heeft zijn eigen antioxidantensysteem, maar niet iedereen heeft er een die even effectief is. Door onze genetische gegevens kunnen we zien hoe ons lichaam zich in dit opzicht gedraagt ​​en we zullen zien hoe we daarbij kunnen helpen. Hetzelfde gebeurt met ons vermogen om met besmetting om te gaan, onze huidgevoeligheid, aanleg voor huidontsteking, acne, spataderen, enz ..., zeer relevante informatie bij het ontwerpen van de strategie voor de verzorging van onze huid.

De zon en je huid

Niet iedereen heeft dezelfde gevoeligheid voor de zon en dit is iets wat we kunnen meten. Dit geldt ook voor ons vermogen om bruin te worden en zelfs voor onze aanleg voor zonnevlekken. Fotoveroudering is een ander belangrijk huidverzorgingsprobleem. Niet iedereen heeft dezelfde genetische aanleg, dus we moeten niet iedereen hetzelfde behandelen. Luister naar je genen en geef je huid de verzorging die het nodig heeft.

Voed je huid

De eerste manier om voor je huid te zorgen is van binnenuit. Vitaminen en mineralen spelen een cruciale rol in de gezondheid van uw huid. Recente studies hebben aangetoond hoe bepaalde vitamines een sleutelrol spelen in het welzijn van de huid. En nogmaals, hoe we deze vitamines opnemen, wordt ook bepaald door onze genen. Aan de hand van uw genetische informatie kunnen we uw aanleg voor een absorptietekort van bepaalde vitamines zien, zoals: B6. B12. B2. CD En andere essentiële voedingsstoffen zoals foliumzuur of Omega 3 en 6 vetzuren.

Als we deze basisinformatie kennen, kunnen we zien welk soort voedsel we vaker zouden moeten consumeren en zelfs welk soort crèmes bijzonder gunstig kunnen zijn voor onze huid.

Heb je al een genetische test?

Als u al een test hebt gedaan bij 24Genetics, 23andme, Ancestry.com of een ander bedrijf, kunnen we uw onbewerkte gegevens gebruiken om uw 24Genetics huidverzorgingsrapport te maken. Je hoeft het alleen maar te kopen in onze winkel en binnen de kortste keren heeft u uw persoonlijke dermagenetische rapport.

Veel gestelde vragen
HOE WORDT DIT TYPE TEST UITGEVOERD?

Bij 24Genetics sturen we je een kit om het speekselmonster op een heel eenvoudige manier te verzamelen. Dit monster, dat uw DNA bevat, zal worden gebruikt om een ​​rapport te verkrijgen, meerdere of de 7 rapporten die we beschikbaar hebben. Klik hier om een ​​video te zien met de te volgen stappen. Het is heel gemakkelijk en vanuit het comfort van uw huis. Als je het monster hebt, hoef je het alleen maar naar ons terug te sturen volgens de instructies die we je zullen geven. U ontvangt de verkregen rapporten binnen een periode van 3 tot 6 weken nadat u de code van uw DNA-monster op onze website heeft geregistreerd.

IS DE HUID GENETISCHE TEST BESCHIKBAAR IN MIJN LAND?

Bij 24Genetics zijn we Europees, maar we werken wereldwijd. We kunnen onze DNA-kits naar elk land waar u woont verzenden. Omdat we over veel magazijnen over de hele wereld beschikken, verzenden we bovendien vanaf het adres dat u in uw bestelling hebt opgegeven, zodat de verzending zo snel mogelijk verloopt.

HEEFT HET ALLEMAAL MET MIJN GENEN TE MAKEN?

Hoewel je genen een zeer belangrijke parameter zijn in het functioneren van je lichaam, zijn er veel andere omstandigheden zoals: levensstijl. De oefening. Het dieet. De plaats waar je woont. Of je gewoontes. Al deze hebben ook een aanzienlijke invloed op uw welzijn. Daarom is uw genetische aanleg slechts één van de factoren die het functioneren van uw lichaam beïnvloeden. Onze genetische rapporten bieden u waardevolle informatie. Als u uw lichaam goed kent, kunt u er beter voor zorgen.

ZIJN ALLE DERMAGENE TESTS HETZELFDE?

Er zijn meerdere genetische tests van zeer verschillende niveaus. Het verschil zit in de kwantiteit en kwaliteit van de aangeboden informatie. De tests van 24Genetics zijn gebaseerd op geavanceerde genetische analyse. Ze analyseren meer dan 700.000 genetische markers. De beste manier om de informatie die u ontvangt te controleren, is door het rapportvoorbeeld te bekijken dat u iets hoger op deze pagina heeft. Bovendien is het assortiment genetische tests van 24Genetics een van de grootste op de markt.

IS DIT DE BESTE GENETISCHE TEST VOOR HUIDVERZORGING?

Ja, en het is om twee hoofdredenen en verschillende aanvullende. De twee belangrijkste redenen zijn de kwaliteit en kwantiteit van de genetische informatie. Op deze link u kunt zien waarom we dit zeggen. En om nog veel meer redenen te kennen die ervoor zullen zorgen dat u voor onze dermagenetische test kiest.

WAT ZIJN DE BASIS VAN UW TEST OP WETENSCHAPPELIJK NIVEAU?

Wanneer er een hoge mate van consensus is, worden de meest relevante wetenschappelijke studies openbaar gemaakt via instellingen en organen over de hele wereld. 24Genetics heeft vanaf het begin een eigen DNA-analyse-algoritme ontwikkeld. Omdat we duizenden van deze genetische onderzoeken bevatten die algemeen worden onderschreven door de internationale wetenschappelijke gemeenschap, hebben onze rapporten een hoog kwaliteitsniveau. Bovendien is genetica, zoals elk wetenschapsgebied, een levend en constant evoluerend veld en bij 24Genetics verrijken en verbeteren we ons algoritme periodiek, inclusief nieuw onderzoek dat informatie oplevert die tot het moment van publicatie onbekend was.

WAT KRIJG IK SPECIFIEK ALS IK DEZE TEST MAAK?

U ontvangt in uw e-mail een volledig en persoonlijk rapport over uw genetische aanleg. En als je wilt, kun je ook altijd je elektronische ruwe databestand bij ons opvragen. Dit, de ruwe data, bevat alle informatie voor uw genetische kaart. U ontvangt zowel het rapport als het bestand in de e-mail die u heeft opgegeven bij het registreren van uw DNA-kit.

HOE KAN IK MIJN RAPPORT UP-TO-DATE HOUDEN?

Elke keer dat we een nieuwe functie ontwerpen, voeren we verschillende tests uit voordat we naar de beurs gaan. En als we dat doen, zullen we u op de hoogte stellen voor uw kennis.

IS DEZE HUIDVERZORGINGS-DNA-TEST GELDIG VOOR KLINISCH GEBRUIK?

Nee. Als er een pathologie is die uw artsen moeten diagnosticeren, zijn er andere soorten specifieke tests die meer geschikt zijn voor dat doel.

WIE KAN DEZE TEST DOEN?

Deze test is bedoeld voor mensen van alle leeftijden die hun huid op een gepersonaliseerde manier willen verzorgen, rekening houdend met de informatie van hun eigen genetica. Als de test moet worden uitgevoerd op een baby of een oudere persoon, vragen we u dit aan te geven in de opmerkingen van de bestelling. Op deze manier kunnen we een speciale kit sturen die het verzamelen van het speekselmonster vergemakkelijkt.

WAAROM LOOP IK RISICO OP FOTOVEROUDERING ALS IK MIJN HUID VERZORG?

Genetica is een factor waar je altijd op moet rekenen. Het is wat je DNA zegt en het is je natuurlijke neiging. Maar er zijn ook andere omgevings- en levensstijlfactoren die de evolutie van uw huid beïnvloeden. Daarom is het goede nieuws dat, als je goed voor je huid zorgt, de fotoveroudering waar je vatbaar voor bent, zich mogelijk niet ontwikkelt. Of dat het je op zijn minst lukt om hun voortgang enorm te vertragen.

Heb je een schoonheidscentrum of wijd je je aan de wereld van huidverzorging en schoonheid?

Ontdek hoe u met onze genetische tests meer waarde kunt bieden aan uw klanten. Op onze website van partners en distributeurs hebben wij de perfecte formule voor u.

  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Breng Coupon