24G-logo
0 0,00

DNA-testouders

De meest complete DNA-vooroudertest op de markt
Meer informatie
voorouders-test-rapport
voorouders productdoos

Ons afkomstrapport laat zien waar onze voorouders vandaan komen. We gaan dieper dan elke andere test ter wereld.

 

Ontdek je voorouders met een Voorouders DNA-test!

We vergelijken uw genetische gegevens met een uitgebreide DNA-database, met genomische markers uit vele delen van de wereld. Dankzij de genetica geërfd van je voorouders, kunnen we bepalen: de geografische gebieden en de landen waar ze vandaan kwamen. 24Genetics gaat dieper dan enige andere test ter wereld. Meer dan het dubbele.

Deze test wordt uitgevoerd door Autosomaal DNA. Dit is degene die ons de genetische informatie geeft van zowel de vader als de moeder, geërfd van vorige generaties, die honderden en zelfs duizenden jaren teruggaat.

Er zijn verschillende methoden om voorouderlijke wortels te berekenen, met verschillende resultaten. We gebruiken de beste algoritmen, ja, Hoewel genetische afkomst geen exacte wetenschap is, komen we steeds dichterbij. Dankzij onze DNA-test, met meer dan 700.000 genetische markers, hebben we toegang tot een ongelooflijk detailniveau.

Onze DNA-testen worden voortdurend verbeterd. 24Genetica-wetenschappers hebben een van de beste voorouder-DNA-tests geproduceerd, met regionale gegevens die tot nu toe niet zijn gepubliceerd in de wereld van genealogisch onderzoek.

Onze familieverhalen zijn even uniek als vaak onbekend. Voor het eerst opent de wetenschap de deuren voor ons. Staat ons toe weten door middel van wetenschappelijk bewijs, waar we vandaan komen en waar woonden onze voorouders?.

Net als de rest van onze tests is deze DNA-test eenvoudig uit te voeren. We sturen je een kit met eenvoudige instructies en verklarende video's. Je hoeft alleen maar een beetje speeksel in het buisje te doen dat je bij onze kit krijgt. Stuur het naar ons terug en we sturen je binnen enkele weken je rapport.

Download ons voorbeeldrapport voorouders.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Spaans

voorouders rapporteren test
voorouders rapporteren test
Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

Naam komt hier

Naam komt hier

Positie

voorouderkaart

Weet je dat onze voorouders DNA-test je kan laten zien waar je voorouders vandaan komen?

Steeds meer mensen vragen zich af wat hun voorouderlijke afkomst is. Meestal denken we te weten waar onze voorouders vandaan komen. Hoewel die informatie bijna altijd wordt teruggebracht tot het weinige dat onze ouders of grootouders ons vertellen over die voorouder die in hun stad woonde en die trouwde met dat meisje dat uit een andere stad kwam ...

 

Als u uw voorouderlijke genetische studie doet, zult u misschien verbaasd zijn over de resultaten. Omdat Misschien bevinden uw voorouders zich in een hoog percentage van de landen die u zich niet had voorgesteld, of in uw land zijn de regio's niet wat u had verwacht.

 

Een voorouderlijke DNA-test is een genetische studie van voorouders die u informatie zal geven over waar uw voorouders tot vele honderden jaren geleden leefden.

 

Onze geschiedenis is ook geschreven in onze genen, die een soort back-up hebben van de plaatsen waar onze voorouders hebben gestaan. Maar nog interessanter is dat ook grote historische gebeurtenissen hun stempel op ons DNA drukken, zoals de hongersnood die de Eerste Wereldoorlog veroorzaakte.

 

Lange tijd kan die aangeboren nieuwsgierigheid in de mens om de oorsprong ervan te kennen, worden bevredigd met de informatie die een genealogische DNA-test ons geeft.

 

Hoe wordt onze DNA-vooroudertest uitgevoerd?

Deze DNA-oorsprongstest wordt uitgevoerd op autosomaal DNA, dat ons de genealogische informatie geeft van zowel de vader als de moeder, op zijn beurt geërfd van vorige generaties, teruggaand naar tussen 25 en 30 generaties, wat veronderstelt Gemiddeld 700 tot 900 jaar. Hoewel we genetische sporen van meer dan 2.000 jaar geleden kunnen zien. De afgelopen 300 jaar zijn niet relevant voor ons algoritme en laten niet zien waar onze voorouders de afgelopen 8 generaties hebben geleefd. Daarom, Het is mogelijk dat wat u via uw ouders of grootouders over uw relatief recente voorouders weet, niet overeenkomt met de gegevens die ons rapport u geeft.

 

Het proces is heel eenvoudig. 24Genetics stuurt u een voorouderlijke DNA-test, die een kit bevat voor het verzamelen van het DNA-monster, waar ter wereld u ook bent. Je hoeft alleen maar een paar eenvoudige instructies te volgen om een ​​kleine hoeveelheid speeksel in een geconserveerd buisje te deponeren en het monster naar ons terug te sturen. Na ontvangst gaan we over tot sequencing (een proces waarbij alle genetische informatie uit het monster wordt gehaald) in ons laboratorium in Europa. En tot slot passen we het volledig door 24Genetics ontwikkelde algoritme toe op die genetische informatie. Dit is gebaseerd op duizenden onderzoeken die internationaal worden erkend door de wetenschappelijke gemeenschap, waarmee we ons rapport verkrijgen.

 

Onze DNA of origins-test laat zien waar je antropologische wortels vandaan komen. We vergelijken uw genetische kaart met een enorme database van DNA met meerdere markers van over de hele wereld.

 

De verschillende genetische testmethoden van 24Genetics

Er zijn verschillende methoden voor het berekenen van voorouderlijke wortels, die verschillende resultaten opleveren. Ons we gebruiken wat we beschouwen als de beste algoritmen. Dat, hoewel ze in detail onnauwkeurig zijn, ze in het algemeen waar zijn.

De gegevens die door deze genetische studie van voorouders worden aangeboden, zijn statistische benaderingen. Ze tonen op geen enkel moment exacte gegevens. Hoewel we dankzij onze test van meer dan 720.000 genetische markers een detailniveau van grote diepte kunnen bereiken.

 

Het vooroudersrapport van 24Genetics kan aantonen: duizenden geografische gebieden. Terwijl andere voorouderlijke DNA-tests alleen een gebied binnen een continent kunnen aangeven, of hoogstens uw percentage per land. In veel landen kunnen we u vertellen over uw afkomstpercentage per staat, regio of zelfs provincie.

 

 

Veel bedrijven bieden diensten voor het opsporen van families aan die de ruwe gegevensbestanden nodig hebben die worden gebruikt om de genetische rapporten te verkrijgen. Natuurlijk bevatten al onze genotyperingsproducten dat soort onbewerkte gegevensbestanden van uw genetische kaart. Maar We adviseren alle mensen die deze services van derden gaan gebruiken om het privacy-, beveiligings- en transparantiebeleid van het bedrijf te waarborgen, aangezien de ruwe gegevens, naast de informatie die nodig is voor het zoeken naar familieleden, veel persoonlijke informatie bevatten.

Lees meer ...

rauw

Heb je al een test besteld bij een ander bedrijf?

Als u al een genetische test van 23andme, Ancestry.com, FTDNA, MyHeritage of een ander bedrijf heeft gedaan, kunnen we uw onbewerkte gegevens gebruiken om uw 24Genetics Ancestry-rapport te maken, om te onthullen uit welke landen en regio's uw voorouders kwamen, iets dat andere bedrijven zijn niet in staat om te doen. Je moet het gewoon kopen bij onze winkel en binnenkort heeft u uw gepersonaliseerde rapport.

Veel gestelde vragen

WELKE STAPPEN MOET IK VOLGEN OM DE DNA-TEST VAN UW VOORouders TE DOEN?

Onze kit bevat een document met de instructies, maar we hebben ook een video gemaakt met de stappen die u moet volgen. Klik hier om het te zien. Het is erg makkelijk. Als je dat hebt gedaan, stuur je ons het speekselmonster terug en halen we de informatie uit je DNA in ons laboratorium. Vervolgens passen we het door ons ontwikkelde en permanent bijgewerkte algoritme toe en ontvangen we uw 24Genetics-rapport. Deze ontvang je per e-mail binnen 3 tot 6 weken nadat je je voorbeeldcode op onze website hebt geregistreerd.

KAN IK TOEGANG TOT DEZE TEST IN MIJN LAND?

24Genetics is een Europees bedrijf dat wereldwijd opereert. We kunnen onze kits naar elk land ter wereld sturen waar u zich ook bevindt. We hebben meerdere internationale logistieke centra, dus om zo snel en efficiënt mogelijk te zijn, sturen we u onze kit vanaf degene die zich het dichtst bij uw woonplaats bevindt. De verzendkosten zijn altijd gratis naar elk land. De collectie is ook in veel landen in de prijs inbegrepen (Verenigde Staten, Frankrijk, Spanje ...). Als de gratis ophaalservice in uw land niet is inbegrepen, kunt u de kit per post naar ons terugsturen of, als u liever heeft dat wij hem voor u ophalen, u deze tegen een meerprijs huren. Het All-in-One-pakket omvat altijd levering en afhaling door expreskoeriers over de hele wereld.

ZIJN ALLE VOORouders HETZELFDE?

Sommige vooroudertests van andere bedrijven zijn erg basaal en bieden u heel weinig informatie. Onze test is gebaseerd op een state-of-the-art genetische analyse en we analyseren meer dan 720.000 genetische markers. In het 24Genetics Ancestry Report kunnen we uw afkomst analyseren in elk land en duizenden regio's wereldwijd, meer dan het dubbele van de beste voorouder-DNA-test in de VS.

WAAROM DEZE TEST EN NIET EEN ANDERE?

Simpelweg omdat wij kunnen gaan waar anderen niet kunnen komen. We kunnen duizenden regio's in uw DNA identificeren, wat betekent dat waar anderen u vertellen "u komt uit Zuid-Europa", wij u vertellen uit welke landen en in welke regio's binnen deze landen. En als anderen je kunnen vertellen uit welke specifieke landen, vertellen wij je uit welke staat of regio en zelfs, in sommige gebieden, uit welke provincies. Maar dit is niet de enige reden, als je ze allemaal wilt weten, doe dat dan klik aquí

KAN IEDEREEN DEZE VOORouders DNA-TEST DOEN?

Zo is het. Iedereen, zonder enige beperking, kan een 24Genetics-test doen. Voor baby's of ouderen hebben we een speciale kit die het verzamelen van het speekselmonster in deze gevallen vergemakkelijkt. Als de toets voor een minor is, laat het ons dan weten, aangezien we aanvullende documentatie van de docenten zullen moeten vragen.

KRIJG IK INFORMATIE OVER MIJN OUDE VAN MIJN VADER OF MIJN MOEDER?

Beide. In ons afstammingsrapport laten we u de informatie zien van zowel uw vaderlijke als uw moederlijke voorouders, aangezien we autosomaal DNA gebruiken.

HOEVEEL GEOGRAFISCHE REGIO'S ZAL IK IN HET RAPPORT VAN MIJN VOORouders KUNNEN ZIEN?

Bij 24Genetics kunnen we wereldwijd meer dan 1.500 regio's zien, wat meer dan het dubbele is van de meeste tests op de markt.

KUN JE ME DE REGIO'S VAN HET 24GENETICS ANCESTORS RAPPORT VERTELLEN?

De voorouderstest van 24Genetics wordt met de dag uitgebreid en verbeterd. De geografische lijst groeit bijna elke maand, maar we vermelden momenteel 175 landen en meer dan 1.500 regio's.

Dit zijn de landen en regio's per geografisch gebied van onze voorouder DNA-test:

AFRIKA - 49 landen en meer dan 230 regio's.
AMERIKA - 32 landen en meer dan 130 regio's.
AZI - 43 landen en meer dan 600 regio's.
EUROPA EN RUSLAND - 40 landen en meer dan 600 regio's.
OCEANI - 11 landen en meer dan 30 regio's.

WAT KRIJG IK PRECIES ALS IK DEZE TEST MAAK?

We sturen je een uitgebreid en gepersonaliseerd rapport naar de e-mail waarmee je je kit hebt geregistreerd. Daarnaast kunt u, wanneer u maar wilt, uw onbewerkte databestand bij ons opvragen en zullen wij u deze per e-mail toesturen. Onthoud dat het bestand met onbewerkte gegevens een elektronisch bestand is dat uw genetische kaart bevat. Op onze website kunt u voorbeelden downloaden van al onze rapporten in verschillende talen.

HOE WERKT DE 24GENETICS ANCESTORS-TEST?

In je DNA vinden we tekens die door de eeuwen heen bewaard zijn gebleven. Deze tekens, mutaties genaamd, bevatten veel informatie. Deze mutaties zijn op hun beurt endemisch in bepaalde delen van de wereld, dus de analyse van beide informatie stelt ons in staat om duizenden regio's over de hele planeet te traceren, om diepgaand te weten waar je thuishoort.

WELKE INFORMATIE KAN IK VAN MIJN ANCESTROS KRIJGEN VIA DE ANCESTROS DNA-TEST?

Je zult de plaatsen kennen waar je genetische voorouders zijn gepasseerd, met percentages van elk van de regio's, zodat je weet waar je vandaan komt, met het gewicht van elk gebied.

WELKE BEPERKINGEN HEEFT DEZE TEST?

Genetische afkomst is geen exacte wetenschap. Onze algoritmen zijn gebaseerd op statistische berekeningen van populatiegenetica die voortdurend in ontwikkeling zijn. Ons Deep Ancestry-algoritme is vandaag beter dan een jaar geleden en volgend jaar zal het nog beter zijn. We zullen meer regio's kunnen zien en onze kunstmatige-intelligentiesystemen zullen verder zijn gevorderd. In de praktijk zal onze voorspelling in termen van continenten weinig of niets veranderen. De voorspelling op landniveau kan meer veranderen. En naarmate we het detailniveau verlagen tot regio's en provincies, zal onze precisie groter zijn en zullen we meer verschillende regio's kunnen identificeren.

NAAR WELK JAAR GAAN DE TESTRESULTATEN VAN MIJN VOORouders TERUG?

Onze afstammingstest gaat gemiddeld 25-30 generaties terug (700-900 jaar). De afgelopen 300 jaar zijn niet relevant voor ons algoritme, dus het zal niet laten zien waar onze familie heeft gewoond in de laatste 8 generaties of zo. In sommige gevallen zijn voorouderlijke sporen tot 2.000 jaar geleden (ongeveer 70 generaties geleden) te zien.

WAT ALS ER GEEN REGIO'S IN MIJN RAPPORT ZIJN WAAR IK WEET DAT IK OUDE HEB ZOALS MIJN OVERGROOT- OF OVERGROOTOUDERS?

Genetische tests voor voorouders zijn gebaseerd op mutaties die gedurende honderden jaren in families zijn vastgesteld, dus ons algoritme houdt geen rekening met gegevens van ongeveer de laatste 250 jaar (8 generaties). Aangezien de afstammingstest van 24Genetics tussen de 25 en 30 generaties teruggaat, is het normaal dat de regio's waar onze grootouders en overgrootouders hebben gewoond, niet worden weergegeven. Je moet er rekening mee houden dat vorige generaties konden migreren en zich vestigen slechts een paar generaties geleden, maar ze dragen mutaties in hun DNA  afkomstig uit een andere regio, en dit zijn degenen die u erft.

WORDT ER REKENING HOUDT MET ETNISCHE INFORMATIE BIJ HET VERKRIJGEN VAN INFORMATIE OVER MIJN AFstamming?

Het 24Genetics Ancestry Report is een geografisch rapport. Soms kunnen in het DNA bepaalde etnische groepen worden waargenomen die we kunnen associëren met bepaalde geografische gebieden.

WORDT DEZE TEST GEBRUIKT OM TE WETEN WIE MIJN OUDERS ZIJN?

Nee, dit is geen vaderschapstest, het is een afstammingstest, waarmee je kunt zien in welke geografische plaatsen je voorouders zich hebben gevestigd.

Wilt u voorouders DNA-testen aanbieden aan uw klanten?

Als u 24Genetics-tests op de markt wilt brengen, of zelfs uw eigen merk genetische tests wilt hebben, hebben wij de ideale oplossing voor u. Bezoek onze partnerwebsite en vind uw formule.

  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Breng Coupon