24G-logo
0 0,00

Gezondheid DNA-test

Ontdek wat uw genetische erfgoed u kan vertellen over uw gezondheid en welzijn met de Health DNA Test
Meer informatie
Gezondheidstest
Gezondheidstest productdoos

Onze genetische informatie is de sleutel tot het nemen van enkele van de belangrijkste beslissingen in ons leven. Er zijn ziekten die we kunnen voorkomen en de DNA-gezondheidstest kan ons helpen ze te identificeren.

 

Ken uw genetische aanleg met een DNA-gezondheidstest!

Preventie en vroege diagnose kan de slagingspercentages 5-10 keer vermenigvuldigen bij de behandeling van vele ziekten. Uw genomica zal u vertellen waar u zich op moet concentreren. Door uw genetische kaart te analyseren, verkrijgen we essentiële informatie zodat u de beste beslissingen met betrekking tot uw gezondheid en welzijn.

Onze genetische gezondheidstest is de meest complete op de markt en biedt: zeer nuttige informatie voor professionals die voor uw gezondheid zorgen. We hebben verschillende secties die u alleen in 24Genetics vindt: biometrische predisposities, complexe ziekten, biomarkers, farmacogenetica of de detectie van mogelijke pathogene mutaties bij honderden ziekten.

Download ons voorbeeld Gezondheidsrapport.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Spaans.

gezondheidstest rapport
voorbeeld gezondheidsrapport

Deze gezondheids-DNA-test analyseert duizenden genetische markers die de genetische aanleg voor tientallen pathologieën kunnen beïnvloeden. Onze testen leveren veel relevante informatie op voor uw zorg.

Ons genetische gezondheidsrapport is mogelijk de meest uitgebreide DNA-test op de markt.

We analyseren meer dan 720.000 genetische markers. Hieruit halen we de resultaten op basis van het meest prestigieuze genetische onderzoek door middel van complexe algoritmen.

We bestuderen de voorouderlijke wortels in het DNA. Deze vormen de genetische erfenis van de persoon en het dient voor vermogen deze algoritmen correct toepassen. De berekening van genetische aanleg kan variëren op basis van etnische afkomst. Zo wordt het risico op huidkanker voor een persoon van Afrikaanse afkomst niet hetzelfde berekend als dat van iemand van Scandinavische afkomst. 24Genetics is mogelijk het enige bedrijf in Europa dat deze eerdere analyse van de voorouderlijke wortels uitvoert om de algoritmen correct toe te passen.

Met ons algoritme kunnen we ook analyseren of het DNA van een man of van een vrouw is.

Op deze manier kunnen we het onderzoek toepassen dat het beste bij elk individu past.

De rapporten die we verstrekken, bieden zoveel mogelijk praktische informatie uit de genetische gegevens die in de test beschikbaar zijn. Bij veel ziekten we rapporteren de pathogene mutaties, of de afwezigheid ervan, van slechts een deel van de betrokken genen (die we in de test kunnen zien). Wat betekent dat genoemde ziekte kan aanwezig zijn in gebieden die we niet analyseren. De genetische informatie die door 24Genetics wordt verstrekt, is niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Als een van uw artsen of gezondheidswerkers zich bijzonder zorgen maakt over een gedetecteerde mutatie, zullen zij een tweede genetische test voor klinisch gebruik voorschrijven waarmee ze deze mutaties kunnen bevestigen. 24Genetics-tests dienen onder meer om zeer relevante informatie aan het licht te brengen die normaal over het hoofd wordt gezien.

Op dezelfde pagina vindt u een voorbeeld van het rapport van de gezondheidstest van 24Genetics.

Genetica geeft ons veel informatie

En de 24Genetics DNA-test biedt 7 gedetailleerde rapporten met meerdere gegevens uit elk van die 7 categorieën. We mogen talent of persoonlijke kenmerken niet verwarren met pathologieën of ziekten. Specifiek, onze DNA Health Test levert een exclusief gezondheidsrapport op. Detaillering van een veelheid aan ziekten en vergezeld van informatie over geneesmiddelcompatibiliteit.

Met de 24Genetics Health DNA Test heeft u tegen een betaalbare prijs een overzicht van een groot aantal pathologieën. Dankzij deze tests en als genetisch adviseur kunnen we een waardevolle benadering zijn om uw genen te begrijpen. Als u een diagnose over een specifieke ziekte nodig heeft, zijn er DNA-tests die het volledige gen of de genen analyseren die bij die ziekte of dat fenotype zijn betrokken. Deze zijn ook geldig voor klinisch gebruik. Als u een familiegeschiedenis heeft, raden we u aan uw arts of geneticus te raadplegen om de noodzaak van een dergelijke test te onderzoeken.

Met de kennis van DNA kunnen we voorkomen dat verschillende ziekten worden overgedragen monogeen voor onze toekomstige kinderen.

Sommige van deze ziekten kunnen in onze genen aanwezig zijn en zich niet in ons hebben gemanifesteerd. Maar het is mogelijk dat ze zich wel manifesteren in onze kinderen en kleinkinderen. Met onze DNA-gezondheidstest kunnen we veel van hen identificeren en dienovereenkomstig handelen. Er zijn technieken om te voorkomen dat sommige van deze ziekten worden overgedragen op onze nakomelingen.

Maar het hebben van onze genetische informatie kan ook de eerste stap zijn naar gepersonaliseerde geneeskunde. Elke persoon moet op een andere manier medische behandelingen krijgen. Medicijnen die voor sommige mensen zeer effectief zijn, zijn dat niet voor anderen. Een van de sleutels om te ontcijferen wat de beste behandelingen voor elke persoon zijn, zit in hun genen. Onze DNA-gezondheidstest bevat gegevens over genetische aanleg voor tientallen medicijnen. Daarom kan het uw arts helpen om de meest geschikte medicijnen voor te schrijven. Het belang van een genetisch adviseur zoals 24Genetics España is essentieel om uw genetische analyse uit te voeren en gepersonaliseerde geneeskunde zal arriveren.

24Genetics DNA-testen zijn preventief.

Ze worden uitgevoerd door een deel van de genetische varianten van het organisme te analyseren (ongeveer 720.000 op een totaal van 3.200 miljoen). Daarom hebben ze geen klinische of diagnostische validiteit. Een aanleg hebben om aan een ziekte of pathologie te lijden, betekent niet dat het met zekerheid zal worden geleden. Veel andere externe (omgevings)factoren en gewoonten of levensstijl zijn van invloed. Evenzo kan zich een ziekte ontwikkelen waarvoor geen aanleg is geïndiceerd. Omdat er mogelijk mutaties zijn in genregio's die we niet hebben geanalyseerd. Dus, Bij 24Genetics raden we altijd aan om een ​​medisch professional of geneticus te raadplegen om je op bepaalde gebieden te verdiepen. Zeker als er een familiegeschiedenis is. En doe een diagnostisch DNA-onderzoek, voor het geval professionals dat adviseren.

Lees meer ...

Wat vindt u in het 24Genetics Gezondheidsrapport?

We analyseren uw genetische aanleg voor honderden ziekten, gegroepeerd in de volgende typen:

Complexe ziekten: GWAS

Voor dit deel van ons rapport hebben we GWAS-publicaties toegepast, een type onderzoek dat de DNA-markers van mensen met een ziekte vergelijkt met mensen zonder deze ziekte om genetische verschillen te identificeren. Deze onderzoeken kunnen zeer nuttig zijn voor preventie en vroege diagnose, aangezien het geen diagnostisch hulpmiddel is, maar ons vertelt waar we meer op moeten letten.
Het is belangrijk om in gedachten te houden dat bij complexe ziekten veel factoren van invloed zijn, genetica slechts een onderdeel is; levensstijl, voeding, enz ... zijn in veel gevallen het meest invloedrijk.

Complexe ziekten: mutaties

In deze sectie analyseren we de mutaties van de belangrijkste genen vanuit oncologisch oogpunt. We zijn specifiek op zoek naar mutaties die zijn gerapporteerd als pathogenen in de belangrijkste wetenschappelijke gemeenschappen.

Biomarkers, biometrie en eigenschappen

In deze sectie gebruiken we opnieuw de GWAS-statistische analyses om uw genetische aanleg te berekenen om abnormale niveaus van bepaalde metabole parameters te hebben.

Erfelijke ziekten

We analyseren de genetische mutaties die erfelijke ziekten kunnen veroorzaken die kunnen worden overgedragen op uw toekomstige kinderen. Sommigen van hen kunnen drager zijn en het nooit hebben gehad, maar het risico bestaat dat onze toekomstige nakomelingen het zullen krijgen. Het zijn meestal monogenetische ziekten.
Het uitvoeren van een genetische test op erfelijke ziekten van zowel de toekomstige vader als de toekomstige moeder voordat de baby wordt verwekt, is de slimste zet om de kans dat onze kinderen aan dit type ziekte lijden te minimaliseren. In het geval dat uw familie ziekten van dit type heeft, is het uitvoeren van genetische tests erg belangrijk. Met de gegevens in de hand kan een geneticus u de richtlijnen geven over hoe u moet handelen. Als je meer wilt weten over dit onderwerp, lees dan ons blogartikel "Hoe genetica je kan helpen om gezondere kinderen te krijgen".

Farmacogenetica

We zullen de mutaties analyseren die ons vatbaar maken om bepaalde medicijnen beter of slechter te laten voelen, en dit zal onze artsen helpen om de meest geschikte voor ons te kiezen. Uw farmacologische analyse is uw eerste stap naar een gepersonaliseerd geneesmiddel.

24genetics genetische tests zijn niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. In het geval dat uw arts een mutatie in onze rapporten relevant vindt, is het gebruikelijk dat hij een specifieke diagnostische genetische test voorschrijft waarmee deze mutaties kunnen worden bevestigd.

Dit zijn enkele van de ziekten die u in ons rapport aantreft:

 

Alopecia areata Type IA glycogeen opslagziekte
Intracranieel aneurysma Type II glycogeen-opslagziekte
Reumatoïde artritis Familiale hemofagocytische lymfohistiocytose 2
Chronische bronchitis bij chronische obstructieve longziekte (COPD) Hermansky-Pudlak-syndroom 3
Borstkanker GWAS Syndroom van lymfadenopathie met ichthyosis
Borstkanker: pathogene markers X-gebonden hypohidrotische ectodermale dysplasie
Eierstokkanker bij dragers van BRCA1-mutaties Jervell en Lange-Nielsen-syndroom
Prostaatkanker Joubertsyndroom 14
Agressieve prostaatkanker Joubertsyndroom 16
Vroegtijdige prostaatkanker Joubertsyndroom 3
Blaaskanker Joubertsyndroom 5
Kankers van het bovenste spijsverteringskanaal Joubertsyndroom 7
Cutaan basaalcelcarcinoom Joubertsyndroom 8
wagenziekte Joubertsyndroom 9
Primaire biliaire cirrose Kabuki-syndroom
Maculaire degeneratie gerelateerd aan leeftijd Leigh-syndroom
Gedragsstoornis Leopard-syndroom
Diabetes type 1 Leukoencephalopathie met witte witte substantie
Type 1 diabetes - nefropathie Maple siroop urine-ziekte
Diabetes type 2 Loeys-Dietz-syndroom 2
Endometriose Lang QT-syndroom
Coeliakie Lynch-syndroom
De ziekte van Alzheimer (laat begin) lissencefalie
Coronaire hartziekte Diabetes in volwassen leeftijd, type 2
Enfermedad de Parkinson Diabetes in volwassen leeftijd, type 3
Multiple sclerose Meckelsyndroom 3
Systemische sclerose Mentale retardatie met microcefalie en cerebellaire hypoplasie
Schizofrenie
Metachromatische leukodystrofie
glioma Acidurie en methylmalonic homocystinuria
hypothyreoïdie Acylamide Methylammonic cbIA
Myocardiaal infarct (vroeg begin) Acylamy Methylammonic cbIB
Chronische lymfatische leukemie Mitochondriaal complex III-deficiëntie type 1
Hodgkin-lymfoom Mucopolysaccharidosis type 6
Diffuus grootcellig B-cel lymfoom Mucopolysaccharidosis type 7
Folliculair lymfoom Mucopolysaccharidosis type IIIA
Myasthenia gravis Mucopolysaccharidosis type IIIB
Multipel myeloom Mucopolysaccharidosis type 4
neuroblastoma Congenitale alpha-dystroglycanopathie met hersen- en oogafwijkingen
osteosarcoom Myofibrillaire myopathie
psoriasis Centronucleaire myopathie gekoppeld aan de X
Allergische sensibilisatie Centronucleaire myopathie
Testiculaire kiemceltumor 2 nemalinemyopathie
Auricular-condylarsyndroom Nefropathische cystinose
vitiligo Neimann-Pick ziekte type C1
Tekort aan 17-beta-hydroxysteroid dehydrogenase III Neimann-Pick ziekte type A
Tekort aan 3-Methylchronotyl-CoA-carboxylase 2 Neimann-Pick ziekte type B
Aarskog-Scott-syndroom Zwaarlijvigheid
Kleurenblindheid type 2 Noonan-syndroom met of zonder juveniele myelomonocytische leukemie
Acute myeloïde leukemie Noonan-syndroom 4
adrenoleukodystrophy Noonan-syndroom
Volwassen hypofosfatasie Oculocutaneous Albinism 1B
Allan-Herndon-Dudley-syndroom Osteogenesis imperfecta type 3
Alpha1-antitrypsinedeficiëntie Permanente neonatale diabetes mellitus
Erfelijke amyloïdose Pitt-Hopkins-syndroom
Hemolytische anemie als gevolg van G6PD-deficiëntie Bilaterale frontopariëtische polyimicrogirie
Angelman-syndroom Autosomaal recessieve primaire microcefalie
Antritrombine III-tekort Retinitis pigmentosa
Arrhythmogene dysplasie van de rechter ventrikel 10 Rubinstein-Taybi-syndroom
Wilms-tumor
Sotos-syndroom
Hypofosfatemische rachitis gekoppeld aan dominant X Supravalvulaire aortastenose
Bardet-Biedl-syndroom Tay-Sachs-ziekte
Duchenne spierdystrofie / Becker Tubereuze sclerose 1
Beta-thalassemie Tubereuze sclerose 2
Bloedsyndroom Oculair albinisme type I
Brugada-syndroom Tyrosinemie type I
3 cardio-facio-cutaan syndroom Deficiëntie van Acyl-CoA dehydrogenase met zeer lange keten
Gedilateerde cardiomyopathie 1S Ushersyndroom type 1D
Hypertrofe familie hartziekte Ushersyndroom type 1F
Neurale ceroid lipofuscinosis 1 Ushersyndroom type 2A
Neurale ceroid lipofuscinosis 7 Ushersyndroom type 2C
Ziekte van Charcot-Marie-Tooth 4C Ushersyndroom type 2D
Chondrodysplasia punctata, dominant X-gebonden Ushersyndroom type 3A
Chronische granulomateuze ziekte gekoppeld aan de X Ushersyndroom type 1
Congenitale bijnierhypoplasie gekoppeld aan de X Von-Hippel-Lindau-syndroom
Congenitale nachtelijke stationaire blindheid 1C Weversyndroom
Cystic fibrosis De ziekte van Wilson
Costello-syndroom X-gekoppelde agammaglobulinemie
Cornelia de Lange-syndroom  
De ziekte van Danon  
Autosomaal recessieve doofheid 1A  
Gedilateerde cardiomyopathie 1A  
Vroege infantiele epileptische encefalopathie  
Autosomaal recessieve 9 doofheid  
Alfa-mannosidose  
Autosomaal recessieve 31 doofheid  
Dubin Johnson-syndroom  
Autosomaal recessieve 7 doofheid  
Myoclonische epilepsie van Lafora  
2-familie-erythrocytose  
De ziekte van Fabry  
Familiale adenomateuze polyposis  
2 Hypertrofe familie hartaandoeningen  
Familiale mediterrane koorts
 
Medullary medullaire schildklierkanker  
Fanconi-anemie, 0-complementatiegroep
Nefrotisch syndroom type 1  
Ziekte van Gaucher type 1  
Glutárica Acidemia I  
GLUT1-deficiënt syndroom  
Glutaarzuuracidemie II  

 

¿Je hebt al een andere genetische test?

Als je dat al hebt gedaan een genetische test heeft uitgevoerd met een ander bedrijf, kunnen we uw onbewerkte gegevens gebruiken om uw rapport te maken van 24Genetics, met het gemak dat u niet nog een staal van uw DNA hoeft op te sturen. Je hoeft alleen maar de test in onze winkel te kopen en wij zorgen voor alles.

Veel gestelde vragen
HOE KAN IK DEZE GENETISCHE TEST DOEN?

Het is heel eenvoudig. U krijgt een DNA-kit om een ​​kleine hoeveelheid speeksel te plaatsen. Klik hier. om een ​​video te bekijken voordat u de kit gebruikt. Na het volgen van de eenvoudige instructies, stuurt u het monster naar ons terug. In een gespecialiseerd laboratorium halen we het DNA uit het speeksel dat u ons heeft opgestuurd. We zullen een proces uitvoeren waarin we kunnen lezen wat er in ongeveer 700.000 markers in je DNA staat geschreven. Na een complexe computeranalyse passen onze algoritmen de nieuwste genetische studies toe. Zo komt het rapport tot stand dat wij u in handen hebben gegeven.

WAAR BESTAAT DE 24GENETICS GENETISCHE TEST UIT?

Het is heel simpel. We sturen een pakket naar je huis. Daarin kun je een beetje van je speeksel deponeren volgens een paar eenvoudige instructies. Zodra de kit bij ons terugkomt, halen we het DNA uit je cellen. We zullen ongeveer 720.000 genetische markers of polymorfismen lezen op hightech sequencers. Dan analyseren onze exclusieve algoritmen uw DNA. Vervolgens passen zij de meest relevante wetenschappelijke kennis toe om de door u gecontracteerde rapportages te kunnen genereren.

KAN IK DRASTISCHE VERANDERINGEN IN MIJN GEZONDHEIDSBEHANDELINGEN AANBRENGEN DOOR DE RESULTATEN VAN DEZE TEST?

Onze rapporten geven gegevens over de genetische aanleg van uw lichaam. Maar er zijn veel andere externe factoren, omgevingsfactoren of gewoonten die dit beïnvloeden. Daarom beschouwen we onze rapporten als preventief, niet als diagnostisch. Onze aanbeveling is om altijd medische professionals te raadplegen bij vragen die kunnen voortvloeien uit uw genetisch rapport. Daarom is het antwoord nee. U mag geen grote wijzigingen aanbrengen zonder validatie door een professional.

IS DEZE TEST BESCHIKBAAR IN MIJN LAND?

We sturen onze DNA-kits gratis naar elk land ter wereld. U kunt kiezen voor retourzending per post (u zou deze naar ons moeten verzenden) of expres ophalen (hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn, afhankelijk van het product en het land). We hebben veel magazijnen over de hele wereld, dus we verzenden je bestelling vanaf het dichtstbijzijnde punt. De Verenigde Staten, Spanje of Frankrijk hebben altijd gratis retourzending. Bovendien genieten sommige van onze pakketten van gratis expresverzending wereldwijd.

ZIJN ALLE GENETISCHE TESTS VAN DEZELFDE KWALITEIT?

Onze genetische test is mogelijk de meest complete en van de hoogste kwaliteit op de markt.

Enerzijds moet rekening worden gehouden met de kwaliteit van de technologie die wordt gebruikt bij DNA-sequencing. Van de speekselkit tot de sequencers. Bij 24Genetics gebruiken we de beste Illumina-sequencingtechnologie van Europa. Elk van de componenten die in onze diensten worden gebruikt, is van de hoogste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is.

En aan de andere kant is er de kwaliteit en kwantiteit van informatie die we in onze rapporten kunnen bieden. Wij zijn het enige bedrijf dat 7 verschillende rapporten kan aanbieden op basis van een genetische test. Dit zijn onze rapporten: Voorouders, Nutrigenetica, Gezondheid, Farmacogenetica, Talent en Persoonlijkheid, Huidverzorging en Sport. Stuk voor stuk zijn het maatstaven in de sector voor de kwaliteit en kwantiteit van de verstrekte informatie. Zo zijn wij de enige die in staat zijn om biometrische gegevens, complexe ziekten weer te geven en verschillende algoritmen toe te passen, afhankelijk van het geslacht en de etniciteit van onze klanten.

Samenvattend kunnen we stellen dat onze genetische tests twee jaar voorlopen op de genetische tests die op de markt beschikbaar zijn.

 

HANGT ALLES AF VAN MIJN GENEN?

Nee. Het lichaam reageert op een hele reeks voorwaarden. Onze genen zijn zeker een belangrijke parameter. Maar levensstijl, zoals lichaamsbeweging en voeding, en vele andere omstandigheden beïnvloeden ons lichaam. Jezelf goed kennen helpt ongetwijfeld om het lichaam op de meest geschikte manier te behandelen. En dit is wat je kunt krijgen van genetica. Meer kennis voor u en voor de professionals die voor uw gezondheid zorgen.

WAAROM IS DEZE GENETISCHE GEZONDHEIDSPREVENTIETEST BETER DAN DE ANDERE?

De genetische tests van 24Genetics worden beschouwd als de beste in hun categorie, voornamelijk vanwege de kwantiteit en kwaliteit van de informatie. Je hoeft alleen maar het aantal secties van onze test te vergelijken met andere op de markt en je zult zien dat we veel meer gegevens verstrekken. En niet alleen met betrekking tot ziekten, het biedt ook biometrische predisposities, biomarkers, farmacogenetica en veel meer relevante informatie voor uw gezondheidszorg, gegevens die de rest van de genetische gezondheidstests op de markt niet hebben. Bovendien lopen onze algoritmen twee jaar voor op de rest omdat we meer wetenschappelijk gevalideerd onderzoek dan de rest toepassen en slimmer toepassen. Ons algoritme kiest welke onderzoeken op u van toepassing zijn, afhankelijk van of u een man of een vrouw bent, en alleen als de studie gevalideerd is in een populatie die vergelijkbaar is met die van u (Aziatisch, Europees, enz.). En in het geval dat er meerdere geconsolideerde onderzoeken zijn over dezelfde pathologie, kan ons algoritme ze combineren om u de meest complete en nuttige gepersonaliseerde genetische informatie voor uw artsen te bieden. Als u alle redenen wilt weten waarom onze genetische tests als de beste op de markt worden beschouwd, klik hier.

WAAR IS DEZE TEST OP GEBASEERD?

Deze test is gebaseerd op duizenden genetische onderzoeken die internationaal worden erkend en geaccepteerd door de wetenschappelijke gemeenschap. Wanneer er een zekere mate van consensus is, worden wetenschappelijke studies via instellingen en wetenschappelijke instanties openbaar gemaakt in bepaalde databanken. Onze genetische rapporten worden gemaakt door deze studies toe te passen op de genetische gegevens van elke klant. Dit gebeurt met behulp van een complex algoritme dat is ontwikkeld door 24Genetics.

WAT KRIJG IK SPECIFIEK DOOR DE GEZONDHEIDSTEST TE DOEN?

We sturen u een gedetailleerd en persoonlijk rapport naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het registreren van uw DNA-kit. Bovendien kunnen we u, als u daarom verzoekt, u op elk moment, niet alleen bij het plaatsen van uw bestelling, uw elektronische onbewerkte gegevensbestand (ruwe gegevens) sturen, die uw genetische kaart bevat.

WAT KAN IK DOEN OM MIJN RAPPORT UP-TO-DATE TE HOUDEN?

Wanneer we een nieuwe functie ontwerpen voor opname in een van onze rapporten, testen we een aantal tests vooraf voordat we deze openbaar maken. Wij laten u dat dan via onze communicatiekanalen weten.

WIE KAN DEZE TEST DOEN?

Iedereen, ongeacht leeftijd, kan onze genetische test doen. Als de test moet worden uitgevoerd op een baby of een oudere persoon, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling. We sturen u een speciale kit die het verzamelen van het speekselmonster vergemakkelijkt. Bij minderjarigen is de toestemming van de ouder of voogd vereist.

IS DEZE TEST GELDIG VOOR KLINISCH OF DIAGNOSTISCH GEBRUIK?

Nee, deze test is niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. In het geval dat uw arts van mening is dat een mutatie die in ons rapport wordt vermeld relevant is voor uw gezondheid, kan hij of zij een test met klinische validiteit voorschrijven om de pathologie in kwestie te bevestigen. De tests van 24Genetics zijn preventief en hun belangrijkste nut is om u te waarschuwen voor genetische problemen die normaal over het hoofd worden gezien.

INDIEN MIJN RAPPORT BLIJFT DAT IK EEN HOGE GENETISCHE PREDISPOSITIE HEB OM AAN EEN BEPAALDE ZIEKTE TE LIJDEN, BETEKENT DAT DAT IK DAARVOOR OF NA EROP ZAL LIJDEN?

Mensen zijn onze genetica en onze ervaringen.

Naast je genen zijn er nog vele andere omgevings- en interne factoren die het al dan niet ontstaan ​​van een ziekte beïnvloeden. U kunt dus genetisch vatbaar zijn voor een pathologie en deze nooit ontwikkelen vanwege omgevingsproblemen, gezondheidsgewoonten, levensstijl ... Maar u kunt ook geen aanleg hebben en op een bepaald moment in uw leven aan een bepaalde ziekte lijden.

Daarnaast kan genetica, afhankelijk van de pathologie, meer of minder invloed hebben op het ontstaan ​​of de ontwikkeling van een ziekte.

De kennis van onze genetica stelt gezondheidswerkers in staat om hun werk met veel meer informatie uit te voeren. En bovendien stelt het u in staat om preventieplannen op te stellen die het verschil kunnen maken.

ALS MET BETREKKING TOT EEN BEPAALDE ZIEKTE, MIJN RAPPORT ZEGT DAT IK NIET GEVAARLIJK BEN OM HET TE KRIJGEN, BETEKENT DAT IK GEEN RISICO BEN?

De meeste ziekten zijn niet alleen afhankelijk van onze genen. Ze zijn ook afhankelijk van talloze interne en externe factoren die ze kunnen veroorzaken. Onze test heeft ook gedeeltelijke informatie over uw genoom. We sequensen niet je hele genoom, maar slechts een deel ervan. Mogelijk analyseren we slechts een percentage van de genen die mogelijk bij een bepaalde pathologie betrokken zijn. Daarom sluit het de mogelijkheid niet uit dat u andere mutaties die verband houden met genoemde pathologie in andere genregio's die we niet analyseren of die momenteel niet bekend zijn, bij u draagt.

Er zijn genetische tests voor klinisch of diagnostisch gebruik, die alle genen analyseren die betrokken zijn bij een bepaalde pathologie of ziekte en die een medische dienst kan voorschrijven als hij dat nodig acht. En natuurlijk moet je altijd rekenen op meerdere omgevingsfactoren. Welnu, deze kunnen ook een hoge mate van invloed hebben op de mogelijkheid van ziekteontwikkeling.

Onze tests zijn niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Daarom raden we altijd aan om bij twijfel altijd uw arts te raadplegen, zodat zij degenen zijn die de juiste klinische genetische tests voorschrijven.

IK HEB EEN MERGTRANSPLANTAAT ONTVANGEN, KAN DIT MIJN TESTRESULTATEN BENVLOEDEN?

De resultaten van de genetische test kunnen worden gewijzigd, dus we raden de uitvoering ervan niet aan.

BETEKENT MIJN GENETISCHE PREDISPOSITIE OM BEPAALDE PATHOLOGIEN TE HEBBEN DAT MIJN FAMILIELEDEN HET OOK HEBBEN?

De genetica van elke persoon is uniek. Om deze reden raden we u altijd aan om uw klinische referentiedienst te raadplegen voor beslissingen over gezondheid. In de genetica zijn veel van de patronen die tot uiting komen echter vaak gerelateerd aan die van naaste familieleden. Het zou dus gebruikelijk zijn dat de rapporten vrij gelijkaardig zijn. Maar houd er rekening mee dat meerdere externe factoren ook van invloed zijn op het al dan niet ontstaan ​​van een ziekte. Daarom zal de kans om eraan te lijden heel verschillend zijn tussen familieleden met verschillende levensstijlen, gezondheidsgewoonten, woonplaats, enz ...

Wilt u meer waarde toevoegen aan uw klanten door hen onze genetische tests aan te bieden?

Als u een vraag heeft, een kliniek of toegewijd bent aan een specialiteit binnen de gezondheidssector, bezoek dan onze website van partners en distributeurs om alle samenwerkingsformules te zien die we voor u hebben ontworpen.

  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Breng Coupon