24G-logo
0 0,00

Talent en persoonlijkheid DNA-test

Ontdek wat uw genetica u over uzelf kan vertellen met de DNA Talent- en Persoonlijkheidstest
Meer informatie
talententest
PRODUCTDOOS 24GENETICS TALENTO

De verschillende talenten en persoonlijkheden van mensen worden bepaald door een veelheid aan factoren.

De ervaringen die ons vergezellen sinds onze geboorte en allerlei omgevingsfactoren hebben onze persoonlijkheid gevormd.

Ontdek de genetische erfenis van je persoonlijkheid met de DNA Talent- en Persoonlijkheidstest.

In dit rapport wordt we passen prestigieuze genetische studies toe op uw genetische informatie.  We lichten de conclusies toe. De informatie die uit deze onderzoeken wordt verkregen, mag niet als een predestinatie worden opgevat. Maar als een aanleg die al dan niet op de werkelijkheid kan lijken, afhankelijk van de andere factoren. Die, in het geval van persoonlijkheid, meestal het belangrijkst zijn.

Deze rapporten kunnen in de loop van de tijd veranderen, in overeenstemming met de voortgang van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van genetica. Er worden voortdurend nieuwe mutaties ontdekt en we leren meer over de mutaties die we vandaag bespreken. Bij 24Genetics doen we er alles aan om periodiek geconsolideerde wetenschappelijke bevindingen toe te passen op onze rapporten.

Download ons voorbeeldtalentrapport.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Spaans

Wat is talent en persoonlijkheid?

Talent wordt volgens sommige woordenboeken gedefinieerd als intelligentie (vermogen om te begrijpen of te begrijpen) of als aanleg (vermogen om competent te opereren in een bepaalde activiteit). In zijn eerste betekenissen.

Y persoonlijkheid wordt gedefinieerd als het individuele verschil dat elke persoon vormt en onderscheidt het van een ander.

 

Genetica en persoonlijkheid

Beide concepten, talent en persoonlijkheid, zijn minder tastbaar dan die we analyseren in de rest van onze rapporten, die gaan over bij uitstek fysieke kenmerken. Mogelijk is dit de reden waarom veel mensen vragen stellen als:  Zijn genetica en persoonlijkheid gerelateerd? Dus, is er een genetische basis voor persoonlijkheid? En zijn talenttesten wetenschappelijk onderbouwd?

 

De verschillende talenten en de persoonlijkheid van de mens worden beïnvloed door talloze factoren. Onze ervaringen vanaf de vroegste kinderjaren en de zogenaamde omgevingsfactoren. Dat zijn al die agenten in onze omgeving met wie we dagelijks omgaan, zowel op intellectueel als op emotioneel of sociaal niveau. Ze hebben onze persoonlijkheid gesmeed en ze blijven het aanpassen en kwalificeren tot het moment van onze dood.

 

Maar dit alles betekent niet dat er geen genetische component is in bepaalde eigenschappen van onze persoonlijkheid, waarvan sommige kunnen leiden tot wat we gewoonlijk kennen als talent. Bepaalde predisposities zijn gemarkeerd in onze genen die we analyseren in onze DNA-talenten- en persoonlijkheidstest.  Zoals impulsiviteit. nachtelijk. seizoensgebondenheid. neurose. of zelfs. de neiging om afhankelijk te zijn van bepaalde stoffen. Dit alles kan op een zeer directe manier in verband worden gebracht met de persoonlijkheid. Maar ook eigenschappen als figuratieve creativiteit, of spelling en begrijpend lezen, die ook in verband kunnen worden gebracht met talentontwikkeling in bepaalde disciplines, worden geanalyseerd.

Nieuwsgierigheid over de DNA-talenten- en persoonlijkheidstest

Wist je bijvoorbeeld dat borstvoeding kan de cognitieve ontwikkeling van mensen beïnvloeden? We hebben bijna allemaal gehoord over het belang van borstvoeding voor de lichamelijke ontwikkeling van de baby, door hem te voorzien van antistoffen, die hem extra bescherming bieden tegen verschillende ziekten en infecties, in tegenstelling tot bereide melk. Los van de voordelen die het heeft voor de moeder op fysiek, hormonaal en emotioneel vlak. Maar moedermelk bevat belangrijke hormonen, enzymen en antistoffen, die naast al die fysieke impact die we noemden, in combinatie met bepaalde genetische varianten, ook invloed hebben op een betere cognitieve ontwikkeling. Sommige recente wetenschappelijke studies koppelen borstvoeding aan de ontwikkeling van het intelligentiequotiënt. Er is geconstateerd dat, zuigelingen met bepaalde soorten genetische polymorfismen worden in het bijzonder beïnvloed in hun intelligentiequotiënt door het feit dat ze borstvoeding hebben gekregen met moedermelk.

 

Daarnaast is cognitieve vaardigheden worden ook vaak beïnvloed door leeftijd. We gaan ervan uit dat ons geheugen in de loop der jaren capaciteit zal verliezen, vooral wat betreft het kortetermijngeheugen: dat ons vermogen om nieuwe concepten te begrijpen zal afnemen: dat we minder in staat zullen zijn om allerlei soorten beslissingen te nemen en eindeloze voorbeelden van involutie in onze hersencapaciteit.

Het is echter niet voor iedereen hetzelfde en we zijn ons hiervan bewust omdat we in onze omgeving allemaal ouderen kennen met hun fysieke en mentale capaciteiten bijna intact en anderen die dat wel hebben. Langzaam. ze evolueren naar totale afhankelijkheid. Welnu, ook in dit geval is er een genetische factor die dit feit beïnvloedt. Het COMT-gen codeert voor een enzym dat dopamine in de prefrontale cortex afbreekt en waarvan de verschillen van persoon tot persoon verband houden met cognitieve prestaties bij veroudering.

 

Onze DNA-talenten- en persoonlijkheidstest: de genetische basis van persoonlijkheid

Hoe dan ook, zoals we altijd melden in 24Genetics, markeert genetica onze natuurlijke aanleg. Maar deze worden in meer of mindere mate beïnvloed door omgevingsfactoren, persoonlijke of gewoonten die kunnen balanceren. Of juist die natuurlijke aanleg verergeren. In het geval van gezondheid mag het duidelijk zijn dat een persoon een genetische aanleg heeft. Als u bijvoorbeeld aan hart- en vaatziekten lijdt, kunt u deze mogelijk niet krijgen als u in een omgeving zonder vervuiling leeft, gezond eet, regelmatig sport, niet rookt en stress en angst vermijdt. En hetzelfde in de tegenovergestelde richting.

 

Als we het hebben over DNA-testen van talent en persoonlijkheid, hebben omgevingsfactoren mogelijk een nog grotere invloed, dus dat kunnen we zeggen, ondanks de genetische basis van persoonlijkheid. Dit hangt grotendeels van onszelf af en van de eigenschappen die wij, of onze opvoeders, vanaf jonge leeftijd willen ontwikkelen.

 

We hebben gezien hoe genetica en persoonlijkheid verband houden en onze DNA-talenten- en persoonlijkheidstest biedt je informatie, in tegenstelling tot talloze onderzoeken die internationaal zijn gevalideerd door de wetenschappelijke gemeenschap. Wat aangeeft wat je genetische aanleg op dit gebied is.

Lees meer ...

ruwe data

Heb je al een andere genetische test?

Als u al een genetische test van 24Genetics, 23andme, Ancestry.com of een ander bedrijf heeft gedaan, kunnen we met uw onbewerkte gegevens uw 24Genetics Talent and Personality-rapport maken. Andere bedrijven kunnen het niet voor je doen. Haal het nu in onze onze winkel en u ontvangt binnenkort uw gepersonaliseerde rapport.

Veel gestelde vragen

HOE WORDT EEN 24GENETICS-TEST UITGEVOERD?

Het is veel gemakkelijker dan je denkt. We sturen u een DNA-kit met een brochure waarin de stappen die u moet volgen om een ​​monster van uw speeksel te verzamelen in detail worden beschreven. Je hebt ook de instructies in een eenvoudige video hier klikken. Vervolgens hoeft u ons alleen het monster terug te sturen in de gefrankeerde envelop die bij uw pakket zit, of een thuisafhaling in te plannen. In ons gespecialiseerde laboratorium halen we de genetische gegevens uit uw DNA-monster. Dit gebeurt via een proces dat sequencing wordt genoemd. Ten slotte passen we het exclusief door 24Genetics ontwikkelde algoritme toe op uw genetische gegevens, waarmee we uw gepersonaliseerde rapport krijgen.

KAN IK DEZE TEST IN MIJN LAND DOEN?

Natuurlijk. We verzenden onze DNA-kits overal ter wereld. We hebben meerdere distributiecentra in verschillende landen. Dus we sturen je kit vanaf degene die het dichtst bij je huis is, zodat de verzending zo snel mogelijk is.

HANGT ALLES AF VAN MIJN DNA?

Het antwoord is duidelijk nee. Je lichaam reageert op een hele reeks omgevingsfactoren, zelfs als het door je genetica is bepaald. Je DNA is heel belangrijk, maar ook omgevingsfactoren of gewoontes, zoals levensstijl, beweging of voeding beïnvloeden je lichaam.

ZIJN ALLE GENETISCHE TESTS VAN DEZELFDE KWALITEIT?

Veel genetische tests kunnen u slechts een kleine hoeveelheid informatie geven. Bij 24Genetics analyseren we meer dan 700.000 genetische markers. Daarnaast vertrouwen we op een state-of-the-art genetische analyse. Dat en het algoritme dat we toepassen, volledig ontwikkeld door 24Genetics en met duizenden rapporten die worden ondersteund door de internationale wetenschappelijke gemeenschap. Het stelt ons in staat om te zeggen dat onze rapporten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door de verscheidenheid aan rapporten en de kwaliteit van de aangeboden informatie is onze genetische test mogelijk de meest complete op de markt.

WAAROM IS DIT DE BESTE GENETISCHE TEST OP TALENT EN PERSOONLIJKHEID OP DE MARKT?

Voor de hoeveelheid informatie die wij u kunnen bieden en de kwaliteit van deze informatie. Op deze link We leggen deze twee redenen goed uit en de rest van de aspecten waarmee u rekening moet houden om de beste genetische test op de markt te kiezen.

WAAR IS DEZE TEST OP GEBASEERD?

Onze tests zijn gebaseerd op talloze genetische onderzoeken die erkend en geaccepteerd zijn door de wetenschappelijke gemeenschap. Relevante wetenschappelijke studies worden gepubliceerd in bepaalde databases via internationale wetenschappelijke instellingen en organisaties, zolang er een zekere mate van consensus is. Ons DNA-analyse-algoritme, volledig ontwikkeld door 24Genetics, omvat duizenden van deze bewezen onderzoeken. Daarnaast wordt het periodiek bijgewerkt met nieuwe publicaties over genetica die van invloed zijn op onze interessegebieden.

WAT KRIJG IK IN HET SPECIFIEK DOOR DEZE TEST TE DOEN?

U ontvangt een uitgebreid persoonlijk rapport in uw e-mail met uitgebreide en gedetailleerde informatie over uw genetische aanleg. Bovendien, als u daarom vraagt, sturen we u ook het onbewerkte gegevensbestand dat uw genetische kaart bevat. U kunt deze opvragen bij het plaatsen van uw bestelling of wanneer u maar wilt. En onthoud dat je beide informatie ontvangt in de e-mail die je hebt opgegeven bij het registreren van je kit. 

IS MIJN RAPPORT BEPERKT TOT MOMENTEEL VERSCHIJNENDE FUNCTIES?

Genetica evolueert voortdurend. Elke dag wordt er nieuw onderzoek gepubliceerd dat ons data oplevert om aan te werken om onze algoritmen te verbeteren. Daarom evolueert uw rapport in de loop van de tijd terwijl we het bijwerken met de verbeteringen die deze onderzoeken ons toelaten.

HOE HOUD IK MIJN RAPPORT UP-TO-DATE?

Elke keer dat we een nieuwe functie ontwerpen, voeren we verschillende tests uit voordat we naar de beurs gaan. Maar maak je geen zorgen. Eenmaal gevalideerd en opgenomen in ons rapport, zullen we contact met u opnemen om u hiervan op de hoogte te stellen.

WIE KAN DEZE TEST DOEN?

Deze test is bedoeld voor iedereen, zonder beperking door leeftijd. Het is bedoeld voor iedereen die de informatie wil weten die door hun eigen genetica wordt verstrekt.

WAAROM WORDEN IN DIT RAPPORT GEEN FUNCTIES MEER GEANALYSEERD?

De genetica van gedrag en cognitieve eigenschappen is een relatief recente discipline die nog niet veel is onderzocht. Bij 24Genetics hebben we besloten om alleen die eigenschappen te selecteren waarvoor stevige wetenschappelijke ondersteuning bestond.

KAN IK EEN GEESTELIJKE ZIEKTE DIAGNOSE MET DEZE DNA TALENT EN PERSOONLIJKHEIDSTEST?

Nee, deze test is niet bedoeld voor welk type diagnose dan ook en heeft geen klinische geldigheid.

  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Breng Coupon