DNA-test voor huidverzorging

Uw geheime wapen om de voortijdige veroudering van de huid te stoppen

Je huid is uniek en daarom moet je hem behandelen. De crèmes en behandelingen zijn niet logisch als u ze niet aanpast aan de specifieke behoeften van uw huid. Met de DNA-test voor huidverzorging weet u welke behandelingen en crèmes voor uw huid zijn geïndiceerd vanuit genetisch oogpunt.

We analyseren hoe uw genetica de hydratatie, elasticiteit en antioxidantcapaciteit van uw huid beïnvloedt. U kunt vaststellen of u een genetische aanleg heeft voor vroegtijdige veroudering van de huid en u kunt tijdig handelen om dit tegen te gaan.

Vroegtijdige veroudering van de huid is een complex proces dat wordt beïnvloed door genetische en omgevingsfactoren. De nieuwste wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat genetische factoren tot a kunnen beïnvloeden 60% variatie in huidveroudering tussen individuen, terwijl het resterende 40% te wijten is aan niet-genetische factoren.

Uw huid verdient persoonlijke zorg en het uitgangspunt is deze genetische test waarbij u vanuit uw cellen echt kunt zien wat uw huid nodig heeft.

HUID X IN Rapporten beschikbaar in Engels., DuitsFrans.Italiano, Pools En Spaans.

dermagenetica rapportRapporten beschikbaar in Engels., DuitsFrans.Italiano, Pools En Spaans.

 

Dit zijn de onderdelen van onze DNA-test voor huidverzorging

Zorg voor je huid

In deze sectie analyseren we enkele van de kritische factoren bij het vroegtijdig verouderen van de huid, zoals huidgevoeligheid, bescherming tegen vervuiling, glycatie, antioxiderende capaciteit, enz. We zullen uw genetische aanleg voor omgevingsfactoren analyseren die rechtstreeks van invloed zijn op het type crème dat u zou moeten gebruiken.

In deze sectie kunnen we ook uw aanleg zien om te lijden aan bepaalde pathologieën zoals acne, psoriasis, enz.

De zon en je huid

We zullen je genetische aanleg voor de effecten van zonnestraling, je genetische gemak van zonnebaden en het hebben van zonnevlekken zien. In deze sectie kunnen we uw aanleg kennen voor een versnelde fotoveroudering, waarbij het zeer raadzaam zou zijn dat uw dagcrèmes een soort van bescherming tegen UV-stralen dragen.

Voed je huid

De eerste huidverzorging moet van binnenuit komen en uw voeding kan de sleutel zijn tot sommige vormen van voortijdige veroudering van de huid. Bepaalde voedingsstoffen zijn essentieel voor de gezondheid van uw huid en er zijn bepaalde mutaties die de juiste opname van deze essentiële voedingsstoffen kunnen voorkomen. Als u uw persoonlijke behoeften kent, kunt u uw huid beter voeden.

PRODUCTBOX 24GENETICS HUID

Ik wil mijn genetische test voor huidverzorging

GRATIS ANCESTRY BINNEN

Vragen en antwoorden

 

Hoe is deze test voltooid en waar kan ik dit doen?

Het is heel eenvoudig We sturen de kit naar elke plaats in de wereld. U hoeft alleen een wattenstaafje in de mond te wrijven volgens zeer eenvoudige instructies. Wij zorgen voor alles en binnen enkele weken ontvangt u uw melding per e-mail.

Moet ik drastische wijzigingen aanbrengen in mijn gezondheidsmanagement met de gegevens van deze test?

Nee, elke verandering die uw gezondheid beïnvloedt, moet door een arts worden gecontroleerd.

Wat is het beste dat ik kan doen als ik dit rapport ontvang?

Uw rapport, zoals u kunt zien in het voorbeeld dat u hierboven kunt downloaden, is gemakkelijk te begrijpen, maar het beste voordeel dat u kunt behalen, is door het te laten raadplegen door uw dermatoloog of uw beautycentrum.

Waarop is deze studie gebaseerd?

We passen genetische studies toe die internationaal zijn geconsolideerd en door de wetenschappelijke gemeenschap zijn geaccepteerd op uw genetische kaart. Hieronder ziet u enkele van de gebruikte studies.

 

De genetische informatie verstrekt door 24Genetics is alleen geldig voor onderzoek, informatie en educatief gebruik. In geen geval is het geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik.

 

Sommige onderzoeken waarop onze genetische test voor huidverzorging is gebaseerd:

 

Deze DNA-studie voor huidverzorging is gebaseerd op meer dan 300-onderzoeken zoals die hierboven zijn aangegeven.

 

 

DNA Internationa

×

Inloggen

×

promovrienden 2021 in