Gezondheid DNA-test

24Genetics DNA-test voor gezondheid en welzijn: de sleutel tot preventie

Als je geeft om je gezondheid en wil ziekten voorkomen De gezondheids-DNA-test is wat je nodig hebt. Dankzij de informatie die uw DNA ons biedt, kunt u dat plan je revisies beter, bepaal waar u meer op moet letten, welke risico's er zijn en welke oplossingen u moet nemen om ze aan te pakken. Genetische gegevens over uw metabolisme zullen uw artsen helpen uw lichaam beter te begrijpen, en het gedeelte farmacogenetica zal hen helpen de meest geschikte geneesmiddelen voor u te kiezen.

Op tijd handelen kan het grote verschil zijn. Vroege diagnose vermenigvuldig tussen 5 en 10 de kansen op succes bij veel ziekten zoals kanker. Met de informatie uit deze genetische test kan uw arts protocollen herziening van de voorwaarden die u een grotere genetische aanleg vast te stellen, om ze vroegtijdig op te sporen als ze zich ontwikkelen.

GEZONDHEID X IN

Download voorbeeldrapport

Engels., DuitsFrans.Italiano, Pools En  Spaans.

 La Gepersonaliseerde geneeskunde is de toekomst en dankzij 24Genetics is het cadeau voor iedereen die het wil hebben. Het is een feit dat de medicijnen van elke persoon op een andere manier effect hebben. Het geheim is verborgen in onze genetica. Met de Pharmacogenetics-sectie van deze DNA-test weten uw artsen welke geneesmiddelen het meest geschikt voor u zijn, hoe u de doses moet aanpassen en welke u moet vermijden. Het is precisiemedicijn.

Genetica kan ons ook helpen om genetische ziekten in onze afkomst te voorkomen. Er zijn veel zeldzame ziektes die u van tevoren kunt weten als u het risico loopt dat uw kinderen lijden, zelfs als u noch uw partner ooit heeft geleden. Als u een achtergrond in uw gezin heeft, moet u eerst naar uw arts gaan om te beoordelen welk type test u moet doen. In de genetische test van gezondheid en welzijn kunnen we veel van hen zien, en als ze worden opgespoord, zijn er technieken om het risico van overdracht op onze kinderen en kleinkinderen te verminderen.

 

genetische test van gezondheid

deze DNA-test Analiza Meer dan 200-ziektes, de genetische aanleg van tientallen biomarkers, meer dan 20-medicijnen en een set genetische gegevens van maximaal nut voor uw artsen.

In deze test lezen we meer dan 700.000 genetische markers waar we de grootste hoeveelheid nuttige gezondheidsinformatie kunnen analyseren die tot nu toe beschikbaar is. We passen uw genetische informatie toe op prestigieuze internationale onderzoeken waarmee we de conclusies trekken die u in uw rapport kunt lezen. 

Dankzij onze voorstudie van Voorouders, wij passen de algoritmen toe volgens uw voorouderlijke wortels, omdat de genetische predispositie-algoritmen van een Europeaan, een Aziatische of een Afrikaanse, in veel gevallen radicaal anders zijn. Wij zijn het enige bedrijf in Europa met deze technologie.

PRODUCTBOX 24GENETICS SALUD

IK WIL NU MIJN GENETISCHE GEZONDHEIDSTEST

GRATIS ANCESTRY BINNEN

Deze test omvat, kosteloos, een raadpleging van de Telephone Genetic Counsel. Volg de instructies die we u per e-mail zullen toesturen om dag en tijd te kunnen reserveren. Van 24Genetics raden we al onze klanten aan om hun genetische gezondheidstest te begeleiden met een consult voor genetische counseling.

GEZONDHEID EN IN

Download voorbeeldrapport

Engels., DuitsFrans.Italiano, Pools En Spaans.

Dit zijn de secties en secties van onze gezondheids-DNA-test:

 

Complexe ziekten: GWAS

Voor dit gedeelte van ons rapport passen we GWAS-publicaties toe, een type onderzoek dat de DNA-markers van mensen met een ziekte vergelijkt met mensen zonder deze ziekte, om genetische verschillen te identificeren. Deze onderzoeken kunnen zeer nuttig zijn voor preventie en vroege diagnose, omdat het geen diagnostisch hulpmiddel is en ons vertelt waar we meer aandacht aan moeten besteden.

De gegevens die de toepassing van deze studies zal bieden voor uw genetische informatie is uw aanleg voor de rest van de bevolking. Het betekent nooit dat je de ziekte zult krijgen, het geeft alleen maar aan dat je statistisch gezien en volgens deze studie iets gepredisponeerder bent dan de meeste van de bevolking; we geven aan dat je meer hebt  aanleg wanneer dit meer dan negentig procent van de bevolking is, en lager als uw aanleg lager is dan die van negentig procent van de bevolking. Het is normaal dat een paar pathologieën resulteren met een grotere predispositie.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat bij complexe ziekten vele factoren van invloed zijn, de genetica slechts één deel is; de levensstijl, de voeding, enz. zijn in veel gevallen die welke invloedrijker kunnen zijn.

Complexe ziekten: mutaties

In deze sectie analyseren we de mutaties van de belangrijkste genen vanuit het oncologische gezichtspunt. We zoeken naar mutaties waarvan wordt vermoed dat ze pathogeen zijn, met name die waarvan is gerapporteerd dat ze pathogeen zijn in de ClinVar-database.

Het is belangrijk om op te merken dat deze test het volledige genoom niet sequent, we analyseren alleen 700.000 van de 3.200 miljoenen genetische links, dus in het geval dat we geen mutatie vinden, betekent dat niet dat we geen dragers zijn, omdat het in zones kan zijn genetisch materiaal dat we niet analyseren. Specifiek in deze sectie analyseren we een klein percentage van de genen geclassificeerd als pathogenen in de geraadpleegde databases, dus er kunnen in sommige regio's mutaties zijn die niet zijn bestudeerd en die we niet kunnen zien.

Erfelijke Ziekten:

Erfelijke ziektes zijn vatbaar voor overdracht naar uw nakomelingen. De meesten van hen kunnen drager zijn en hebben nog nooit geleden, maar er is een risico dat onze nakomelingen zullen lijden. Het zijn meestal monogenetische ziekten.

In deze groep zoeken we naar pathogene mutaties, of dat het vermoeden bestaat dat ze in de genen betrokken zijn bij deze ziekten. De mutaties waarnaar we op zoek zijn, zijn die waarvan melding wordt gemaakt in enkele van de belangrijkste wereldwijde genetische databases, in feite OMIM en ClinVar. 

Net als in de vorige paragraaf, hebben we niet analyseren het volledige genetische informatie voor elke ziekte, in het bijzonder in deze paragraaf analyseren we gemiddeld iets minder dan de helft van pathogene markers gemeld in de databases doorzocht, dus we konden hebben mutaties in de andere helft en ze niet in dit rapport. 

Het is belangrijk op te merken dat als je een diagnose van een bepaalde ziekte nodig hebt, zijn er genetische tests die het gehele gen of de genen die betrokken zijn bij deze ziekte geldt voor klinisch gebruik te analyseren. Als je een familiegeschiedenis, raden wij u aan uw arts of een geneticus te raadplegen op de behoefte aan een test van dit type te bestuderen. 

Biomarkers, biometrie en eigenschappen:

In deze sectie gebruiken we opnieuw de GWAS-statistische analyses om uw genetische aanleg te berekenen om abnormale niveaus van bepaalde metabole parameters te hebben. 

Net als in de rest van onze GWAS-onderzoeken, geven we aan dat u meer heeft  aanleg wanneer dit meer dan negentig procent van de bevolking is, en lager als uw aanleg lager is dan die van negentig procent van de bevolking. Vanwege de statistische verdeling van deze analyse is het normaal dat er meerdere parameters met meer of minder predispositie naar voren komen.

farmacogenetica:

In deze sectie bestuderen we uw genetische aanleg voor bepaalde medicijnen. Afhankelijk van het medicijn kan uw genetica invloed hebben op het niveau van toxiciteit, de effectiviteit van het medicijn of de dosis die nodig is. Iets dat een arts altijd moet controleren.

 

PRODUCTBOX 24GENETICS SALUD

IK WIL MIJN GENETISCHE GEZONDHEIDSTEST

GRATIS ANCESTRY BINNEN


De genetische informatie verstrekt door 24Genetics is alleen geldig voor onderzoek, informatie en educatief gebruik. In geen geval is het geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. 

De rapporten die we aanbieden, proberen zoveel mogelijk praktische informatie te bieden uit de genetische gegevens die beschikbaar zijn in de test. Voor veel ziekten, melden we pathogene mutaties (of het gebrek daaraan) van slechts een deel van de genen die betrokken zijn (die we kunnen zien in de test), wat betekent dat de ziekte niet aanwezig zijn in gebieden kunnen zijn we analyseren. Als u een familiegeschiedenis heeft, raden we u aan uw arts of geneticus te raadplegen om de noodzaak te bestuderen om een ​​test van dit type uit te voeren.

24Genetics biedt telefonisch consultatie met genetisch advies inbegrepen in de prijs van de test. Alle cliënten die daarom vragen, kunnen tien minuten genetisch advies krijgen aangeboden door collegiale biologen (beschikbaar in het Spaans of het Engels).


Vragen en antwoorden:

 

Waar is deze test beschikbaar?

Op de hele planeet. Plaats uw bestelling op het web en we sturen deze naar elke hoek van de wereld.

Hoe wordt deze DNA-test gedaan?

Het is heel eenvoudig We sturen je een kit met een wattenstaafje dat je in je mond moet wrijven volgens enkele eenvoudige instructies. Afhankelijk van waar je woont en de service is overeengekomen, zullen we het ophalen door een koerier of we zullen je vragen om het naar ons te sturen.

Moet ik naar uw laboratoria gaan?

Nee, we sturen u de KIT naar huis.

Moet ik veranderingen aanbrengen in de behandeling van mijn gezondheid met de gegevens van deze test?

Nee, elke verandering die u in uw gezondheid wilt aanbrengen, moet door een geneticus worden geanalyseerd en met gespecialiseerde artsen worden geraadpleegd. 

Als het blijkt dat ik een grotere genetische aanleg heb voor een bepaalde ziekte, heb ik het dan veilig?

Nee, alle genetische onderzoeken die we doen zijn gebaseerd op statistieken. Je kunt een genetische aanleg hebben voor een bepaalde ziekte en deze nooit ontwikkelen en vice versa.

Als er geen pathogene genetische mutatie in de test voor een bepaalde ziekte is, betekent dit dan dat ik geen drager ben?

Nee, deze test analyseert slechts een deel van het genoom, we zien de pathologieën slechts gedeeltelijk. Er zijn genetische tests voor klinisch gebruik die alle betrokken genen analyseren die uw arts kan voorschrijven als het raadzaam is.

Is alles afhankelijk van mijn genen?

Nee, jij bent jij en je ervaringen. Je levensgewoonten zijn een heel belangrijk onderdeel. De informatie van je genen bij de hand hebben is van vitaal belang.

Hoe bescherm je mijn privacy?

We nemen de informatie van onze klanten zeer serieus en behandelen deze met de hoogste niveaus van beveiliging. Vanaf het moment dat uw monster arriveert, wordt het een anonieme code. Het reist gecodeerd en geen medewerker weet van wie het deel uitmaakt. Pas bij het verzenden van de rapporten worden de codes gekruist met de klant waartoe ze behoren.

Gaat u mijn genetische informatie gebruiken voor onderzoeksdoeleinden?

Zonder uw uitdrukkelijke toestemming, nee. 

Zijn alle genetische tests hetzelfde?

Nee, noch vergelijkbaar. Er zijn enkele genetische tests gebaseerd op minder dan 3.000 genetische markers, terwijl die van ons op 700.000 werken. Wij zijn de enigen in Europa die de algoritmen kunnen aanpassen aan de voorouderlijke wortels van elk algoritme. We werken op Illumina-apparatuur (de meest prestigieuze) en onze technologische platforms zijn de meest geavanceerde op de markt. We zijn in staat om meer bruikbare informatie aan te bieden, met betere precisie en meer gecontrasteerd dan de rest van de tests van dit type beschikbaar in de markt.

Waarop is deze studie gebaseerd?

Het is gebaseerd op genetische studies die internationaal worden geconsolideerd en geaccepteerd door de wetenschappelijke gemeenschap. Er zijn bepaalde organismen en wetenschappelijke databases waar studies worden gepubliceerd waarin een brede consensus heerst. Onze genetische tests worden uitgevoerd door deze studies toe te passen op het genotype van onze klanten. 

Van 24Genetics raden we al onze klanten aan om hun genetische gezondheidstest te begeleiden met een Genetic Counsel-consult. 

PRODUCTBOX 24GENETICS SALUD

IK WIL NU MIJN GENETISCHE GEZONDHEIDSTEST

GRATIS ANCESTRY BINNEN

Sommige onderzoeken waarop onze DNA-gezondheidstest is gebaseerd.

 

 

 

Ziekten

Sommige ziekten die u kunt vinden in onze gezondheidstest:

Alopecia areata Type IA glycogeen opslagziekte
Intracranieel aneurysma Type II glycogeen-opslagziekte
Reumatoïde artritis Familiale hemofagocytische lymfohistiocytose 2 
Chronische bronchitis bij chronische obstructieve longziekte (COPD) Hermansky-Pudlak-syndroom 3
Borstkanker GWAS Syndroom van lymfadenopathie met ichthyosis
Borstkanker: pathogene markers X-gebonden hypohidrotische ectodermale dysplasie
Eierstokkanker bij dragers van BRCA1-mutaties Jervell en Lange-Nielsen-syndroom
Prostaatkanker Joubertsyndroom 14
Agressieve prostaatkanker Joubertsyndroom 16
Vroegtijdige prostaatkanker Joubertsyndroom 3
Blaaskanker Joubertsyndroom 5
Kankers van het bovenste spijsverteringskanaal Joubertsyndroom 7
Cutaan basaalcelcarcinoom Joubertsyndroom 8
wagenziekte Joubertsyndroom 9
Primaire biliaire cirrose Kabuki-syndroom
Maculaire degeneratie gerelateerd aan leeftijd Leigh-syndroom
Gedragsstoornis Leopard-syndroom
Diabetes type 1 Leukoencephalopathie met witte witte substantie
Diabetes type 1 - nefropathie lissencefalie
Diabetes type 2 Loeys-Dietz-syndroom 2
Endometriose Lang QT-syndroom
Coeliakie Lynch-syndroom
De ziekte van Alzheimer (laat begin) Maple siroop urine-ziekte
Coronaire hartziekte Diabetes in volwassen leeftijd, type 2
Enfermedad de Parkinson Diabetes in volwassen leeftijd, type 3
Multiple sclerose Meckelsyndroom 3
Systemische sclerose Mentale retardatie met microcefalie en cerebellaire hypoplasie
Schizofrenie Metachromatische leukodystrofie
glioma Acidurie en methylmalonic homocystinuria
hypothyreoïdie Acylamide Methylammonic cbIA
Myocardiaal infarct (vroeg begin) Acylamy Methylammonic cbIB
Chronische lymfatische leukemie Mitochondriaal complex III-deficiëntie type 1
Hodgkin-lymfoom Mucopolysaccharidosis type 6
Diffuus grootcellig B-cel lymfoom Mucopolysaccharidosis type 7
Folliculair lymfoom Mucopolysaccharidosis type IIIA
Myasthenia gravis Mucopolysaccharidosis type IIIB
Multipel myeloom Mucopolysaccharidosis type 4
neuroblastoma Congenitale alpha-dystroglycanopathie met hersen- en oogafwijkingen
osteosarcoom Myofibrillaire myopathie
psoriasis Centronucleaire myopathie gekoppeld aan de X
Allergische sensibilisatie Centronucleaire myopathie
Testiculaire kiemceltumor 2 nemalinemyopathie
Wilms-tumor Nefropathische cystinose
vitiligo Neimann-Pick ziekte type C1
Tekort aan 17-beta-hydroxysteroid dehydrogenase III Neimann-Pick ziekte type A
Tekort aan 3-Methylchronotyl-CoA-carboxylase 2 Neimann-Pick ziekte type B
Aarskog-Scott-syndroom Noonan-syndroom
Kleurenblindheid type 2 Noonan-syndroom met of zonder juveniele myelomonocytische leukemie
Acute myeloïde leukemie Noonan-syndroom 4
adrenoleukodystrophy Zwaarlijvigheid
Volwassen hypofosfatasie Oculocutaneous Albinism 1B
Allan-Herndon-Dudley-syndroom Osteogenesis imperfecta type 3
Alpha1-antitrypsinedeficiëntie Permanente neonatale diabetes mellitus
Erfelijke amyloïdose Pitt-Hopkins-syndroom
Hemolytische anemie als gevolg van G6PD-deficiëntie Bilaterale frontopariëtische polyimicrogirie
Angelman-syndroom Autosomaal recessieve primaire microcefalie
Antritrombine III-tekort Retinitis pigmentosa
Arrhythmogene dysplasie van de rechter ventrikel 10 Rubinstein-Taybi-syndroom
Auricular-condylarsyndroom Sotos-syndroom
Hypofosfatemische rachitis gekoppeld aan dominant X Supravalvulaire aortastenose
Bardet-Biedl-syndroom Tay-Sachs-ziekte
Duchenne spierdystrofie / Becker Tubereuze sclerose 1
Beta-thalassemie Tubereuze sclerose 2
Bloedsyndroom Oculair albinisme type I
Brugada-syndroom Tyrosinemie type I
3 cardio-facio-cutaan syndroom Ushersyndroom type 1
Gedilateerde cardiomyopathie 1S Ushersyndroom type 1D
Hypertrofe familie hartziekte Ushersyndroom type 1F
Neurale ceroid lipofuscinosis 1  Ushersyndroom type 2A
Neurale ceroid lipofuscinosis 7  Ushersyndroom type 2C
Ziekte van Charcot-Marie-Tooth 4C Ushersyndroom type 2D
Chondrodysplasia punctata, dominant X-gebonden Ushersyndroom type 3A
Chronische granulomateuze ziekte gekoppeld aan de X Deficiëntie van Acyl-CoA dehydrogenase met zeer lange keten
Congenitale bijnierhypoplasie gekoppeld aan de X Von-Hippel-Lindau-syndroom
Congenitale nachtelijke stationaire blindheid 1C Weversyndroom
Cornelia de Lange-syndroom De ziekte van Wilson
Costello-syndroom X-gekoppelde agammaglobulinemie
Cystic fibrosis  
De ziekte van Danon  
Autosomaal recessieve doofheid 1A  
Autosomaal recessieve 31 doofheid  
Autosomaal recessieve 7 doofheid  
Autosomaal recessieve 9 doofheid  
Alfa-mannosidose  
Gedilateerde cardiomyopathie 1A  
Dubin Johnson-syndroom  
Vroege infantiele epileptische encefalopathie  
Myoclonische epilepsie van Lafora  
2-familie-erythrocytose  
De ziekte van Fabry  
Familiale adenomateuze polyposis  
2 Hypertrofe familie hartaandoeningen  
Familiale mediterrane koorts  
Medullary medullaire schildklierkanker  
Fanconi-anemie, 0-complementatiegroep
Nefrotisch syndroom type 1  
Ziekte van Gaucher type 1  
GLUT1-deficiënt syndroom  
Glutárica Acidemia I  
Glutaarzuuracidemie II  

DNA Internationa

×

Inloggen

×

promovrienden 2021 in