Oraal microbiotarapport voor klanten van 24Genetics

149

Ontdek wat de bacteriën in je mond je kunnen vertellen

De mond is verreweg het deel van het lichaam dat het meest wordt blootgesteld aan ziekteverwekkers en veranderingen. Het 24Genetics orale microbiota-rapport geeft u inzicht in enkele aspecten van uw gezondheid op basis van wat de bacteriën die in uw mond leven ons vertellen. Onze test is gebaseerd op de DNA-sequencing van enkele honderden bacteriën die in je mond leven en de balans daartussen. Dit evenwicht is belangrijk, omdat het direct verband kan houden met een slechte mondgezondheid en indirect met andere soorten pathologieën. Inzicht in deze onevenwichtigheden en hun mogelijke implicaties is de waarde van dit rapport.

De resultaten van het Microbiota-onderzoek weerspiegelen de toestand van de persoon op het moment dat het speekselmonster werd genomen.

 

- Opmerking! Wij kunnen u uw Oral Microbiota rapport aanbieden als uw speekselmonster is verkregen met een buisje en trechter (niet met een wattenstaafje) en als het maximaal 2 maanden geleden is dat het monster is genomen.


Waar is mijn voorbeeldcode?
Uw voorbeeldcode vindt u rechtsboven in uw 24Genetics-rapport.

U kunt uw RAW DATA-bestand ook op een later tijdstip sturen naar info@24genetics.com

De waarde van het bestuderen van de microbiota

In tegenstelling tot de genetica, waarvan de variatie gedurende een mensenleven praktisch nihil is, evolueert en verandert de microbiota voortdurend. Daarom zullen de resultaten van dit rapport ook verschillen, afhankelijk van wanneer het wordt uitgevoerd. Dit doet niets af aan de waarde ervan. Het is inderdaad volkomen logisch om periodiek een microbiota-test uit te voeren om de evolutie van bepaalde aspecten van onze gezondheid te controleren en om de impact van onze veranderingen in gewoonten te bevestigen, net zoals we bloedonderzoeken of andere diagnostische tests doen.

Daarnaast kunnen vorderingen in wetenschappelijk onderzoek de resultaten in de loop van de tijd veranderen. Er worden voortdurend nieuwe bacteriën en correlaties met verschillende aspecten van gezondheid ontdekt, die de resultaten en conclusies van studies kunnen veranderen. Bij 24Genetics doen we er alles aan om nieuwe en geconsolideerde wetenschappelijke bevindingen toe te passen op onze rapporten.

  1
  Winkelmand
  Test microbiota oraal
  Microbiota-test
  Prijs:199
  - +
   Bereken Shipping
   Breng Coupon