24G-logo
0 0,00

Nutrigenetics-test

Onze nutrigenetica-test zal u waardevolle informatie verschaffen voor de verzorging van uw dieet en uw welzijn
Meer informatie
voedingstest
PRODUCTBOX 24GENETICS NUTRIGENETICA

We zien vaak dat iemand met een bepaald dieet afvalt, terwijl een ander niet hetzelfde effect krijgt, de redenen voor deze verschillen zitten in onze genen.

 

Optimaliseer uw dieet met onze nutrigenetica-test.

Of je nu wilt eten van de gezondste manier mogelijk, zoals als je wilt afvallen. Het nemen van deze genetische voedingstest is de beste start. Je zult in staat zijn om fundamentele dingen te leren. Welke voedingsstoffen moet je bijvoorbeeld meer consumeren omdat je de genetische neiging hebt om ze niet zo goed op te nemen als andere mensen. Er zijn kleine genetische varianten die ervoor zorgen dat je bepaalde vitamines en mineralen slecht verteert. Dat is waarom uw lichaam heeft mogelijk een grotere hoeveelheid nodig. We kunnen er enkele in uw genen detecteren.

Hetzelfde geldt voor veel andere voedingsstoffen, omdat je verschillende reacties kunt hebben op bepaalde soorten vetten, of koolhydraten, enz. Dankzij genetische analyse, kun je meer over jezelf weten?Zoals waarom cafeïne je anders beïnvloedt of waarom je meer van snoep houdt.

Download ons voorbeeld nutrigenetisch rapport.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Spaans.

nutrigenetische rapport test
nutrigenetische rapport test

Zijn nutrigenetica en nutrigenomics hetzelfde?

Het zijn twee concepten die vaak als synoniemen worden gebruikt om te praten over de gezamenlijke studie van voeding met genomica en andere omische wetenschappen en hun invloed op de verschillende fenotypes van gezondheidsziekten.

 

Nutrigenetica is de discipline die de verschillende reacties op voeding bestudeert op basis van genotype (type gen) van elk individu. Nutrigenomics bestudeert de moleculaire mechanismen die de verschillende fenotypische respons op voeding verklaren, afhankelijk van het genotype specifiek voor elk individu. Met andere woorden, er wordt onderzocht hoe nutriënten de genetische expressie beïnvloeden.

 

Wat is mica?

"Omic"Is een neologisme dat in de moleculaire biologie wordt gebruikt als achtervoegsel om naar te verwijzen" studie van het geheel of het geheel van iets. Daarom kunnen we op een meer generieke manier zeggen dat nutrigenomics de relatie tussen voedsel en genetica op een meer omvattende manier analyseert.

 

 

Beide disciplines zijn gebieden van de zogenaamde nutritionele genomics. Beide maken deel uit van de combinatie van omics met de wetenschappen van voedsel en voeding.

 

Al tientallen jaren hebben nutrigenetische en nutrigenomische studies grote hoeveelheden informatie opgeleverd die een benadering mogelijk maken van wat we precisievoeding kunnen noemen. Die in wezen bestaat uit rekening houden met de bijzonderheden van elk individu om een ​​zo gezond mogelijk dieet te krijgen. Evenzo kan voeding een ziekte helpen voorkomen of behandelen. Hoe persoonlijker de voeding en eetgewoonten, hoe groter de bijdrage aan verbetering of herstel.

 

Er zijn talloze voedingsmiddelen en soorten diëten die beide disciplines hebben geanalyseerd, waaronder: het mediterrane dieet moet worden benadrukt. Voor dit type dieet, hoewel het op verschillende manieren is gedefinieerd en gecatalogiseerd. Er zijn onderzoeken die hebben aangetoond dat het kan interageren met het genoom en het risico op bepaalde pathologieën bij bepaalde soorten mensen kan verminderen.

 

Wat houdt de 24Genetics nutrigenetics-test in?

In dit verband, de nutrigenetische test van 24Genetics omvat de genetische aanleg voor de effectiviteit van het mediterrane dieet, het vetarme dieet en het koolhydraatarme dieet.

 

Aan de andere kant is individuele genetica niet alleen gerelateerd aan gezondheid. Maar ook met aspecten als smaak perceptie, emotionele inname, neiging tot pikken, gevoel van verzadiging, etc ... Al deze aspecten worden ook meegenomen in de 24Genetics nutritionele genetische test.

 

Nutrigenetica: gepersonaliseerde diëten op basis van uw genen

Ieder mens is anders, zowel in wat we zien als in wat we niet zien. Veel van de antwoorden zitten in onze genen en nutrigenetica is de wetenschap die deze verschillen bestudeert. Zeker bij vele gelegenheden hebben we dat geverifieerd eten voelt niet voor ons allemaal hetzelfde, en heeft ook niet hetzelfde effect op ons lichaam. We zien bijvoorbeeld dat een ander afvalt als we praktisch hetzelfde eten. We doen dezelfde hoeveelheid en soort lichaamsbeweging en we kunnen niet afvallen. Er zijn veel factoren die onze body mass index beïnvloeden, maar het lijkt duidelijk dat er een genetische aanleg is voor obesitas. De sleutels zitten in de genetische variaties en daarom doen steeds meer mensen een DNA-voedselanalyse.

 

We kunnen voeding beschouwen als een omgevingsfactor die de voedingsstatus van een individu beïnvloedt. Dit komt tot uiting in de mogelijkheid om verschillende ziekten op te lopen. Momenteel, voeding en genetica bundelen hun krachten en zijn geïntegreerd in één studiegebied: de zogenaamde nutritionele genetica.

 

Dus, Als je je zorgen maakt over afvallen, kan je genetische informatie je enorm helpen. We kunnen uw aanleg zien voor welk type dieet voor gewichtsverlies het meest effectief is. Er zijn genen die bepaalde neigingen kunnen vertonen om aan te komen, een vol gevoel te hebben en te willen eten. Met de nutrigenetische test kunnen we zien of je aanleg hebt om makkelijker af te vallen en kijken we wat de genen zeggen over wat misschien wel de meest effectieve manier is om af te vallen en je beter te voelen dan ooit.

Lees meer ...

Ons nutrigenetisch rapport heeft de volgende secties:

Gezonder dieet

Hier kunt u uw genetische aanleg voor bepaalde voedingsmiddelen zien en welke soorten diëten het meest worden aanbevolen voor u, volgens uw genetische code.

Vitaminen en mineralen

We analyseren de genen die van invloed zijn op verschillende vitamines en mineralen, maar ook op je stofwisseling, zodat je weet welke voedingsmiddelen je meer en welke minder moet eten.

Metabolisme

Ken uw aanleg voor cholesterol- of triglycerideniveaus. Begrijp waarom je lichaam anders kan reageren op enkele van de belangrijkste metabolische makers.

je zintuigen

Sommige genen geven ons wat nieuwsgierigheid, zoals je mogelijke vermogen om bepaalde smaken intenser te voelen of als je gevoelig bent voor zoetigheid of tussendoortjes. We zullen ook kijken naar de genen die de effecten van cafeïne en nog veel meer kunnen beïnvloeden.

Jouw gewicht en jij

We zullen kijken naar de genen die de effectiviteit van diëten voor gewichtsbeheersing beïnvloeden. Sommige genen beïnvloeden de neiging om aan te komen, de moeilijkheid om tevreden te zijn en het verlangen om te eten. Het meest effectieve dieet is niet voor iedereen hetzelfde, en het antwoord kan in onze genen liggen.

rauw

Heeft u al eerder een genetische test aangevraagd?

Als u al een van onze genetische tests of een test van 23andme, Ancestry.com of een ander bedrijf heeft gedaan, kunnen we uw onbewerkte gegevens gebruiken om uw 24Genetics Nutrigenetics-rapport te maken, iets wat andere bedrijven niet kunnen doen.

Veel gestelde vragen

HOE WORDT DE NUTRIGENETEST UITGEVOERD?

Het is veel gemakkelijker dan je denkt. U krijgt een DNA-kit om een ​​monster van uw speeksel te nemen. Bekijk gedetailleerde instructies in een eenvoudige video hier klikken. Dan hoeft u ons alleen het monster terug te sturen. Ons laboratorium zal de sequencing uitvoeren. Dat wil zeggen, het proces van het extraheren van de genetische gegevens in uw DNA-monster. En tot slot zullen we het door 24Genetics ontwikkelde algoritme toepassen op uw genetische informatie om het gedetailleerde rapport te verkrijgen dat we u zullen sturen.

KAN IK DEZE TEST IN MIJN LAND KRIJGEN?

Natuurlijk. We kunnen een DNA-kit naar uw woning of werkplek sturen. Het maakt niet uit waar ter wereld je woont. Omdat we meerdere magazijnen over de hele wereld hebben, verzenden we je bestelling vanaf het dichtstbijzijnde punt. Zo zijn we snel, efficiënt en zo duurzaam mogelijk.

MOET IK OP BASIS VAN MIJN TESTRESULTATEN BELANGRIJKE VERANDERINGEN IN MIJN DIEET VOOR ZELF AANBRENGEN?

U mag geen significante wijzigingen in uw behandelingen aanbrengen zonder de validatie van een voedingsdeskundige, een deskundige geneticus of uw arts, die toegang heeft tot veel meer informatie over uw gezondheidsgeschiedenis. Onze tests analyseren een deel van de genetische markers in je lichaam, niet allemaal. Daarom bieden ze informatieve resultaten, geen diagnostische. Ze bieden zeer waardevolle gegevens over genetische aanleg, maar er zijn veel andere factoren die uw voeding of welzijn beïnvloeden. Daarom is onze aanbeveling om altijd te overleggen met specialisten op het gebied van voeding, gezondheid of genetische professionals.

ZIJN MIJN GENEN HET ENIGE BELANGRIJKE DAT?

Onze genen bepalen grotendeels wie we zijn, maar wij en de omgeving moduleren deze genetische aanleg ook in hoge mate. Leefstijl, sport, voeding en vele andere omstandigheden beïnvloeden ons lichaam. Geassocieerde genen zijn daarom erg belangrijk, maar ze delen hun invloed op uw gezondheid, welzijn en uw leven in het algemeen, met vele andere factoren.

ZIJN ALLE VOEDINGSSTESTEN VAN DEZELFDE KWALITEIT?

Er zijn maar weinig biotechbedrijven die deze complexe onderzoeken kunnen uitvoeren. Velen van hen geven zeer slechte conclusies met betrekking tot het aantal resultaten. Onze test is gebaseerd op een state-of-the-art genetische analyse. In deze analyseren we zo'n 720.000 genetische markers. druk hier Als je wilt weten waarom de testen van 24Genetics als de beste en meest complete op de markt worden beschouwd.

WAAROM MOET IK DEZE FARMACOGENE TEST KOPEN EN NIET IEDEREEN OP DE MARKT?

De belangrijkste reden is dat we u meer relevante informatie kunnen bieden (u hoeft ons alleen maar te vergelijken met andere tests van concurrenten) en van hogere kwaliteit. Maar er zijn nog veel meer redenen, je kunt ze zien door te doen klik aquí.

WAAR IS DEZE TEST OP GEBASEERD?

Wanneer er een hoge mate van consensus is, worden de meest relevante wetenschappelijke studies openbaar gemaakt via internationale instellingen en organisaties. Het complexe algoritme dat is ontwikkeld door 24Genetics omvat duizenden van deze genetische onderzoeken die worden erkend en geaccepteerd door de wetenschappelijke gemeenschap over de hele wereld, dus onze rapporten hebben een zeer hoog kwaliteitsniveau.

WAT KRIJG IK PRECIES ALS IK DEZE TEST MAAK?

We sturen je een volledig en gepersonaliseerd rapport naar de e-mail waarmee je je kit hebt geregistreerd. Daarnaast kunt u op elk moment uw onbewerkte gegevensbestand bij ons opvragen en zullen wij u deze per e-mail toesturen (het onbewerkte gegevensbestand is een elektronisch bestand dat uw genetische kaart bevat).

HOE KAN IK MIJN RAPPORT UP-TO-DATE HOUDEN?

Wanneer we een nieuwe functie ontwerpen voor opname in een van onze rapporten, voeren we vooraf verschillende tests uit voordat we deze openbaar maken. Maar voor uw gemak, wanneer dit gebeurt, zullen we contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen.

KAN IEDEREEN EEN GENETISCHE TEST KRIJGEN?

Iedereen, zonder leeftijdsgrens, kan onze genetische test doen. U hoeft alleen te weten dat, als de test moet worden uitgevoerd op een baby of een bejaarde, we u een speciale kit kunnen sturen die het verzamelen van het speekselmonster vergemakkelijkt. U hoeft ons alleen op de hoogte te stellen wanneer u uw bestelling plaatst.

IS EEN NUTRIGENETEST HETZELFDE ALS EEN VOEDSELINTOLERANTIETEST?

Nee. Een genetische test heeft niets te maken met een voedselintolerantietest. Het is ook niet hetzelfde als een voedselallergietest. Het zijn verschillende tests die verschillende informatie geven. Genetische tests zijn oneindig veel complexer en duurder dan de bovengenoemde tests en de genetische informatie die ze bieden kan op geen enkele andere manier worden verkregen.

HOEVEEL CALORIEN MOET IK ETEN?

Een genetische test levert dit soort informatie niet op omdat het afhangt van vele andere externe factoren, gewoonten, voeding ... (omgevingsfactoren). Omdat je genetica bijvoorbeeld is wat het is, kun je een zittend persoon zijn of desondanks een persoon met een grote fysieke activiteit. Zoals je je kunt voorstellen, zal de behoefte aan calorieverbruik in beide gevallen heel verschillend zijn. Het hangt ook af van uw voedingsdoelen: u wilt misschien afvallen of juist aankomen. Daarom is het beste wat u met uw nutrigenetica-test kunt doen, deze te delen met een diëtist of voedingsdienst, waar zij gepersonaliseerde richtlijnen voor u kunnen ontwerpen die u in uw dieet kunt implementeren, in overeenstemming met uw doelen.

WELK DIEET MOET IK VOLGEN?

24Genetics adviseert geen voedingsgewoonten. We geven u informatie over uw aanleg in ons nutrigenetisch rapport. Maar het moet wel een professionele voedingsdeskundige zijn die u zal adviseren over het voor u meest geschikte dieet. Rekening houdend met, naast de genetische informatie in ons rapport, uw levensstijl, uw smaak, uw sportgewoonten, enz. Daarom raden we u aan uw analyse te delen met uw referentieprofessional om een ​​gepersonaliseerd dieet uit te voeren.

WELKE VOEDSEL KAN IK ETEN?

De 24Genetics-test geeft geen informatie over specifieke voedselintoleranties. Als u een bepaalde intolerantie of allergie vermoedt, raden we u aan naar een gezondheidsdeskundige te gaan.

KAN IK EEN VOEDINGSVERANDERING DIAGNOSE MET DEZE TEST?

De 24Genetics Nutrigenetics-test is niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Als uw gezondheidswerkers een relevante pathologie in onze rapporten waarnemen, zullen zij een tweede test met klinische validiteit voorschrijven om de pathologie te bevestigen.

WAT IS NUTRIGENETICA?

Het is de discipline die de genetische varianten analyseert die je opslaat in je DNA en die een directe impact hebben op de manier waarop je verschillende moleculen metaboliseert. Evenals de manier waarop verschillende diëten werken of niet. De beste manier om jezelf te voeden en je kwaliteit van leven te verbeteren, is door je genetische aanleg voor cholesterol, triglyceriden, overgewicht, enz. te kennen. Gegevens zoals de opname van vitamine B12 of E zijn andere kenmerken die in uw rapport zullen verschijnen. Raadpleeg voor meer informatie het rapportvoorbeeld op deze pagina van onze website.

IS NUTRIGENETICS EEN MODE OF ER EEN STERKE WETENSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING ACHTER?

Het is een kennisgebied dat al tientallen jaren wordt bestudeerd. Genetica interageert met ons dieet, dus de analyse van ons menselijk genoom is essentieel. Het is een feit dat tegenwoordig wordt ondersteund door honderden wetenschappelijke studies. Deze onderzoeken worden binnen 24Genetics met de nodige voorzichtigheid en onder strikte criteria van wetenschappelijke kwaliteit onderzocht om die met de grootste wetenschappelijke relevantie te selecteren. Bovendien actualiseert ons multidisciplinair wetenschappelijk team ons rapport voortdurend. Met daarin nieuwe relevante onderzoeken waarmee we het maximale uit jouw DNA kunnen halen.

WAAROM ZEGT MIJN RAPPORT DAT IK EEN IJZERTEKORT HEB WANNEER IK NORMALE BLOEDGEHALTE HEB?

De reden is heel simpel: genetica is niet alles. Het is een belangrijke factor om rekening mee te houden, maar het is niet de enige bepalende factor. Als u in dit specifieke voorbeeld een dieet eet dat rijk is aan ijzer, is het mogelijk dat uw bloedresultaten normaal zijn, aangezien de genetische aanleg voor dat tekort dit waarschijnlijk compenseert met uw dieet.

 

Heeft u een voedingsadvies en wilt u meer waarde bieden aan uw klanten? Wilt u onze nutrigenetica-test aanbevelen of op de markt brengen?

Bezoek onze partnerwebsite en ontdek alle formules die we voor u hebben.

  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken verzending
   Breng Coupon