Nutrigenetics: nutritionele genetische test

Hoe kan Nutrigenetics mij helpen?

 

Voedsel voelt anders aan voor ieder van ons. Noch hoeven we allemaal dezelfde hoeveelheden dezelfde voedingsstoffen te nemen, en we vinden ook niet allemaal hetzelfde dieet voor gewichtsverlies als effectief. Het verschil zit in de nutrigenomics.

Onze genetische voedingstest zal ons helpen om:

  • voed ons op een gezondere manier: omdat we weten welke voedingsstoffen we meer nodig hebben en welk soort dieet gezonder voor ons is
  • gewichtiger verliezen: we kunnen zien met welk soort dieet we sneller zullen afvallen
  • Leer elkaar beter kennen: U zult weten of u vatbaar bent voor overgewicht, vol gevoel, neiging tot bepaalde smaken ...
  • zie de relatie tussen onze gezondheid en voedsel: u zult uw neiging tot hoog cholesterol zien, het risico op abnormale niveaus van triglyceriden ...
  • y mucho más.

nutrigenetics nutrigenomics rapport

Download voorbeeldrapport voor mannen: Engels., DuitsFrans.Italiano, Pools En Spaans.

nutrigenetics

Download voorbeeldrapport voor vrouwen: Engels., DuitsFrans.Italiano, Pools En Spaans.

Dankzij deze genetische test kun je meer over jezelf weten, waarom cafeïne je meer of minder beïnvloedt dan anderen of waarom je meer gourmand bent, of het moeilijker vindt om bepaalde smaken te voelen ...

Als je wilt afvallen, de nutrigenetica kan je veel helpen. We zullen de aanleg zien voor welk type afslankdieet het meest effectief zal zijn. Er zijn genen die bepaalde neigingen kunnen vertonen om dik te worden, om verzadigd te voelen en om te willen eten. Met nutrigenomics vindt u de meest effectieve manier om gewicht te verliezen en u beter dan ooit te voelen. 

Of u nu graag meer over uzelf wilt weten om uzelf beter te voeden, alsof u naar een voedingsdeskundige wilt en de beste hulpmiddelen hebt, de nutrigenética-test van 24Genetics is uw beste troef.

PRODUCTBOX 24GENETICS NUTRIGENETICA

IK WIL MIJN NUTRIGENETISCHE TEST KOPEN  

GRATIS ANCESTRY BINNEN

Ons Nutrigenetic-rapport bevat deze secties:

 

Je gezondste voeding:

Hier ziet u uw genetische aanleg voor bepaalde voedingsstoffen en uw neiging om bepaalde soorten voedsel te consumeren.

Vitaminen en mineralen:

We kunnen zien hoe uw genen de metabolisatie van verschillende vitamines en mineralen beïnvloeden. Hiermee kunt u zien welke vitamines en mineralen u meer moet nemen en op welke manier.

Pas goed op jezelf:

We bestuderen uw aanleg voor abnormale niveaus van de twee soorten cholesterol en uw risico op hoge niveaus van triglyceriden.

Je zintuigen:

Je genen zullen ons vertellen of je een hebzuchtig persoon bent, of je pikt en zelfs hoe cafeïne je kan beïnvloeden.

Jouw gewicht en jij:

We zullen je genetische aanleg voor overgewicht zien, je moeilijkheid om af te vallen en het belangrijkste deel, welk type dieet het meest effectief zal zijn op het moment dat je afvallen.

Onze nutrigenomics-test is een eenvoudig en duidelijk rapport over de aanleg die uw genen ons vertellen die u kunt hebben. Als u het meeste uit uw genetische informatie wilt halen, adviseren wij u om een ​​professional in te huren voor genetische counseling. 

 

De genetische informatie verstrekt door 24genetics is alleen geldig voor onderzoek, informatie en educatief gebruik. In geen geval is het geldig voor klinisch gebruik.

 

Vragen en antwoorden: 

 

Waar is deze test beschikbaar?

Op de hele planeet. Plaats uw bestelling op het web en we sturen deze naar elke hoek van de wereld.

 

Kan ik in deze test de voedselintoleranties zien?

Nee, een genetische test heeft niets te maken met een voedselintolerantietest, noch met testen van voedselallergieën. Het zijn verschillende tests die verschillende informatie bieden. Genetische tests zijn complexer en duurder.

 

Hoe wordt deze nutrigenetische test gedaan?

Het is heel eenvoudig We sturen je een kit met een wattenstaafje dat je in je mond moet wrijven volgens enkele eenvoudige instructies. Afhankelijk van waar je woont en de service is overeengekomen, zullen we het ophalen door een koerier of we zullen je vragen om het naar ons te sturen. 

 

Moet ik drastische veranderingen aanbrengen in de behandeling van mijn gezondheid of dieet met de gegevens van deze nutrigenetica-test?

Nee, elke verandering die u in uw gezondheid wilt aanbrengen, moet worden geanalyseerd door een deskundige geneticus en worden geraadpleegd door gespecialiseerde artsen en voedingsdeskundigen. 

 

Is alles afhankelijk van mijn genen?

Nee, ons lichaam reageert op veel omstandigheden. Genetica is er een van en het belangrijkste.

 

Zijn alle nutrigenetische tests hetzelfde?

Nee, onze nutrigenético-test is mogelijk de meest complete die op de markt bestaat. 

 

Waarop is deze nutritionele genetische test gebaseerd?

Het is gebaseerd op genetische studies die internationaal worden geconsolideerd en geaccepteerd door de wetenschappelijke gemeenschap. Er zijn bepaalde organismen en wetenschappelijke databases waar studies worden gepubliceerd waarin een brede consensus heerst. Onze genetische tests worden uitgevoerd door deze studies toe te passen op het genotype van onze klanten.

 

PRODUCTBOX 24GENETICS NUTRIGENETICA

IK WIL MIJN NUTRIGENETISCHE TEST KOPEN 

GRATIS ANCESTRY BINNEN

Enkele onderzoeken waarop we onze rapporten baseren:

DNA Internationa

×

Inloggen

×

promovrienden 2021 in