DNA gezondheidstest

Aanvullende producten
Prijs:199,00 €
  • Beschrijving

Onze DNA-test voor 24Genetics is de eenvoudigste manier om de genetische informatie het meest relevant te maken voor uw gezondheid.

Voorbeeldrapport van de 24Generics Health DNA-test

Download voorbeeldrapport in:

SPAANS ENGELS

In de bovenstaande link staat een voorbeeld van het rapport dat we verzenden. Als er een gedeelte van het rapport is waarvan u niet wilt dat wij u dit sturen, laat het ons weten in het opmerkingenveld. Als u dit nog niet hebt gedaan, schrijft u ons zo snel mogelijk met de lijst met secties die u niet wilt ontvangen.

De genetische informatie verstrekt door 24genetics is alleen geldig voor onderzoek, informatie en educatief gebruik. In geen geval is het geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik.

De rapporten die we aanbieden, proberen zoveel mogelijk praktische informatie te bieden uit de genetische gegevens die beschikbaar zijn in de test. Voor veel ziekten, melden we pathogene mutaties (of het gebrek daaraan) van slechts een deel van de genen die betrokken zijn (die we kunnen zien in de test), wat betekent dat de ziekte niet aanwezig zijn in gebieden kunnen zijn we analyseren.

gratis afstamming prod

DNA Internationa

×

Inloggen