Sport genetische test

De sport genetische test die een verschil zal maken

De genetische sporttest is de perfecte tool om het meeste uit je workouts te halen. Train hard, soms is het niet genoeg; Trainen met intelligentie is het belangrijkste en in uw genetische informatie zijn de antwoorden. 

Sport DNA-test

Rapporten beschikbaar voor vrouwen Engels., DuitsFrans.ItalianoPools En Spaans.

Sport DNA-test

 Rapporten beschikbaar voor mannen Engels., DuitsFrans.ItalianoPools En Spaans.

Zo eenvoudig als het wrijven van een wattenstaafje in uw mond en de deuren van sportgenetica openen zich voor u. Waar u ook woont, we sturen onze kits naar elke hoek van de wereld en zorgen voor alles. Over een paar weken zullen we u de nodige informatie geven, gebaseerd op uw genetische gegevens, om het meeste uit uw workouts te halen en u te helpen uw doelen te bereiken en blessures te voorkomen.

De sport genetische test van 24Genetics is de meest complete op de markt. Als we de informatie vergelijken die we bieden, is deze meer dan het dubbele van die van de meeste concurrerende genetische rapporten over sport; vergelijk ons 

Dit zijn de secties van de Sports Genetic Test van 24Genetics. 

Sportprofiel
 
In dit deel van genetische test We zullen analyseren hoe u uw genetica positioneert in capaciteiten zoals Kracht, Weerstand, Kracht, Aerobe Capaciteit, Longcapaciteit en Herstel.
 
Gespierd profiel
 
We zullen de aanleg van je spieren zien voor krachttraining, de reactie op weerstandstraining, skeletspierprestaties en spiervermoeidheid, en we kunnen zelfs het vermogen van spierregeneratie beoordelen aan de hand van je genetische code. 
 
Metabolisch profiel
 
Niet iedereen heeft evenveel last van sportbeoefening en heeft niet dezelfde effecten. We kunnen uw genetische aanleg zien voor het algemene voordeel van sport in uw lichaam, insulinegevoeligheid, uw metabole efficiëntie, hoe dit uw body mass index kan beïnvloeden en zelfs hoe het uw cholesterol kan beïnvloeden.
 
Letselrisico
 
Verschillende studies hebben bepaalde genetische mutaties in verband gebracht met een grotere aanleg om aan een of ander letsel te lijden. We kunnen uw algemene aanleg voor verwondingen, breuken door overbelasting, het risico op gewrichtsblessures en het risico van scheuren van pezen en ligamenten zien. Deze informatie zal u, uw persoonlijke trainer en uw fysiotherapeut helpen om die gebieden te versterken waar u meer risico op letsel hebt.

Cardiovasculair profiel
 
We kunnen uw aanleg observeren om de pulsaties te verminderen door middel van intensieve training en uw reactie op bloeddruk in de sportbeoefening.

 

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een genetische sporttest is en dat de genetische informatie die door 24Genetics wordt verstrekt alleen geldig is voor onderzoek, informatie en educatief gebruik. In geen geval is het geldig voor klinisch gebruik.

 

 

PRODUCTBOX 24GENETICS SPORT 2

IK WIL DE GENETISCHE TEST VAN MIJN SPORTEN

 

GRATIS ANCESTRY BINNEN

Vragen en antwoorden: 

Hoe wordt deze sport genetische test gedaan?
 
We sturen een kit bij u thuis met enkele eenvoudige instructies. U hoeft alleen een wattenstaafje in uw mond te wrijven. Als je klaar bent, pak je het op of stuur je het terug en binnen een paar weken heb je de resultaten in je e-mail.


Naar welke landen kunt u deze test verzenden?
 
We sturen onze DNA-kits naar elk land in de wereld. In Europa en de VS sturen we het per koerier naar u toe, buiten dit gebied kiest u of u wilt dat wij het u per gewone post toesturen of, als u daar de voorkeur aan geeft, we sturen u de set op met een privékoerier.
 
 
Als ik vatbaar ben voor een of ander letsel, is het dan veilig dat ik gewond raakt?
 
Het antwoord is nee. Een genetische aanleg hebben voor een soort van letsel betekent niet dat het effect op u heeft. Het betekent simpelweg dat, op basis van uw genetica, u een hoger statistisch risico heeft om die verwonding te hebben. De genetische informatie dient ons juist om onze zwakke en sterke punten te kennen om dienovereenkomstig te kunnen handelen en veel van deze verwondingen met de juiste training te kunnen voorkomen.
 
 
Is alles afhankelijk van mijn genen?
 
Nee, wij zijn onze genen en onze ervaringen. Je genen zullen je natuurlijk beïnvloeden in alle aspecten van je leven, maar hoe je je lichaam en je geest behandelt, kan een verschil maken. Genetische tests helpen ons elkaar beter te begrijpen.


 
Moet ik drastische veranderingen in mijn gezondheid aanbrengen met de gegevens van een genetische test?
 
Nee, elke verandering die uw gezondheid beïnvloedt, moet door een arts worden gecontroleerd.

Zijn alle genetische tests voor sport hetzelfde?
 
Nee, noch vergelijkbaar. Onze test wordt uitgevoerd op Illumina-apparatuur (het meest prestigieuze merk op de markt), van 700.000 genetische markers en ons sportrapport is zonder twijfel de meest complete op de markt.

 

Waar trekt u de conclusies van mijn rapport?
 
Nadat het DNA uit je cellen is gehaald en je genen door de Illumina-teams zijn gelezen, passen we het meest geconsolideerde en relevante sportgenetische onderzoek toe dat de wetenschappelijke gemeenschap ons biedt op je genetische kaart. In elk van de secties geven we aan in welke genetische studie we ons baseren voor het geval u of uw medische staf wil begrijpen waarom we zeggen wat we zeggen. Hieronder zijn enkele voorbeelden van deze studies.

PRODUCTBOX 24GENETICS SPORT 2

IK WIL DE GENETISCHE TEST VAN MIJN SPORTEN

 

GRATIS ANCESTRY BINNEN

De genetische informatie verstrekt door 24Genetics is alleen geldig voor onderzoek, informatie en educatief gebruik. In geen geval is het geldig voor klinisch gebruik.

 

Voorbeeld van enkele onderzoeken die onze genetische sporttest ondersteunen:

DNA Internationa

×

Inloggen

×

promovrienden 2021 in