DNA-persoonlijkheidstest

Weet wat je genetica je over jezelf kan vertellen met de DNA-talenten- en persoonlijkheidstest.
Meer informatie

Voorgeslacht

Gezondheid

Voeding

Pharma

Sport

Huid

persoonlijkheid

All in One

microbiota

PROMOTIE!

 Alles in één + Ancestrum GRATIS

Promo huidverzorging

289,00

289,00

genetisch talent
PRODUCTDOOS 24GENETICS TALENTO

Een veelheid aan factoren bepaalt de verschillende talenten en persoonlijkheden van mensen.

De ervaringen die ons vanaf de geboorte vergezellen en allerlei omgevingsfactoren hebben onze persoonlijkheid gesmeed.

Ontdek de genetische erfenis van je persoonlijkheid met de DNA Talent- en Persoonlijkheidstest.

In dit rapport we passen prestigieuze genetische studies toe op onze DNA-talententest en licht de conclusies toe. De informatie die uit deze onderzoeken wordt gehaald, moet niet worden opgevat als voorbestemming, maar als een aanleg die al dan niet lijkt op de werkelijkheid afhankelijk van de andere factoren, die meestal het belangrijkst zijn in het geval van persoonlijkheid.

Deze rapporten kunnen in de loop van de tijd veranderen, afhankelijk van de voortgang van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van genetica. Er worden voortdurend nieuwe mutaties ontdekt en we leren meer over de mutaties die we tegenwoordig analyseren. Bij 24Genetics doen we er alles aan om regelmatig geconsolideerde wetenschappelijke bevindingen in onze rapporten toe te passen.

Download ons voorbeeld van een talentrapport.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Duits en Servisch.

kwaliteitssamenvatting

Wat zijn talent en persoonlijkheid?

Volgens sommige woordenboeken wordt talent gedefinieerd als intelligentie (vermogen om te begrijpen of te begrijpen) of als aanleg (vermogen om competent te opereren in een specifieke activiteit), in de eerste betekenis ervan.

En persoonlijkheid wordt gedefinieerd als het individuele verschil dat elke persoon vormt en onderscheidt ze van anderen.

 

 

Genetica en persoonlijkheid

Talent- en persoonlijkheidsconcepten zijn minder tastbaar dan die we analyseren in de rest van onze rapporten, die vooral fysieke kenmerken behandelen. Mogelijk hierdoor stellen veel mensen vragen als: zijn genetica en persoonlijkheid gerelateerd? Is er een genetische basis voor persoonlijkheid? Hebben tests voor talent wetenschappelijke onderbouwing?

Onze ervaringen uit onze vroegste kinderjaren en de zogenaamde omgevingsfactoren – dat zijn al die agenten in onze omgeving waarmee we dagelijks omgaan op intellectueel, emotioneel of sociaal niveau – hebben onze persoonlijkheid gevormd en blijf het wijzigen en kwalificeren tot het moment van onze dood.

Maar dit alles betekent niet dat er een niet-genetische component is in bepaalde persoonlijkheidskenmerken, waarvan sommige kunnen leiden tot wat we gewoonlijk talent noemen. Bijvoorbeeld, bepaalde predisposities worden gemarkeerd in de genen die we analyseren in onze DNA-talenten- en persoonlijkheidstest, zoals impulsiviteit, nachtelijk, seizoensgebondenheid, neurose, of zelfs de neiging om te lijden aan afhankelijkheid van bepaalde stoffen. Deze kunnen allemaal direct te maken hebben met persoonlijkheid, maar we analyseren ook eigenschappen als figuratieve creativiteit, spelling en begrijpend lezen, die ook in verband kunnen worden gebracht met het ontwikkelen van talent in bepaalde disciplines.

 

 

Enkele merkwaardige feiten over onze persoonlijkheids-DNA-test

We hebben bijna allemaal gehoord van het belang van borstvoeding voor de lichamelijke ontwikkeling van baby's, door ze te voorzien van antistoffen die hen extra bescherming bieden tegen verschillende ziekten en infecties, in tegenstelling tot bereide melk, naast de voordelen die het ook heeft voor de moeder op fysiek, hormonaal en emotioneel niveau. Maar moedermelk bevat essentiële hormonen, enzymen en antistoffen, die naast de hierboven genoemde fysieke impact, in combinatie met bepaalde genetische varianten, ook invloed hebben op een betere cognitieve ontwikkeling. Recente wetenschappelijke studies koppelen borstvoeding aan IQ-ontwikkeling. Het is waargenomen dat zuigelingen met bepaalde soorten genetische polymorfismen worden in het bijzonder beïnvloed in hun IQ door het feit dat ze borstvoeding hebben gekregen.

Aan de andere kant worden cognitieve vaardigheden ook vaak beïnvloed door leeftijd. We gaan ervan uit dat ons geheugen capaciteit verliest naarmate we ouder worden, vooral in het kortetermijngeheugen; dat ons vermogen om nieuwe concepten te begrijpen zal afnemen; dat we minder in staat zullen zijn om allerlei soorten beslissingen te nemen; en tal van andere tekenen van involutie in onze hersencapaciteit. Het is echter niet voor iedereen hetzelfde. Ook hier speelt een genetische factor een rol. Het COMT-gen codeert voor een enzym dat dopamine in de prefrontale cortex afbreekt en waarvan de verschillen van persoon tot persoon verband houden met cognitieve prestaties bij veroudering.

 

 

Onze DNA-talententest: de genetische basis van persoonlijkheid

Toch worden deze in meer of mindere mate beïnvloed door omgevings- en persoonlijke factoren of gewoonten die deze natuurlijke aanleg kunnen compenseren of juist verergeren. Als het gaat om persoonlijkheids- en talent-DNA-tests, kunnen omgevingsfactoren een nog grotere invloed hebben. We kunnen dus inderdaad zeggen dat, ondanks de genetische basis van persoonlijkheid, het in grote mate afhangt van onszelf en de eigenschappen die wij, of onze opvoeders, vanaf jonge leeftijd willen ontwikkelen.

We hebben gezien hoe genetica en persoonlijkheid met elkaar samenhangen. Onze DNA-talenten- en persoonlijkheidstest biedt je informatie, in tegenstelling tot talloze onderzoeken die internationaal zijn gevalideerd door de wetenschappelijke gemeenschap, die uw genetische aanleg op dit gebied aangeeft.

 

Lees meer ...

ruwe data

Heb je al een andere genetische test?

Als u al een genetische test hebt gedaan bij 24Genetics of een ander bedrijf, kunnen we uw 24Genetics Talent and Personality-rapport maken met uw onbewerkte gegevens. Andere bedrijven kunnen het niet voor je doen. Koop het nu in onze winkel en je hebt binnenkort je gepersonaliseerde rapport.

Veelgestelde vragen

HOE WORDT EEN 24GENETICS TALENT- EN PERSOONLIJKHEIDSTEST UITGEVOERD?

Het is veel gemakkelijker dan je denkt. Eerst sturen we u een DNA-kit met een boekje waarin in detail de stappen worden beschreven die u moet volgen om een ​​monster van uw speeksel te verzamelen. Je hebt ook de instructies in een eenvoudige video van hier te klikken. Stuur het monster daarna gewoon naar ons terug in de gefrankeerde envelop die bij uw pakket zit of plan een thuisophaling. Vervolgens extraheren we in ons gespecialiseerde laboratorium de genetische gegevens uit uw DNA-monster. Dit wordt gedaan door een proces dat sequencing wordt genoemd. Ten slotte passen we het exclusief door 24Genetics ontwikkelde algoritme toe op uw genetische gegevens, met:

KAN IK DEZE TEST IN MIJN LAND DOEN?

Natuurlijk kan je dat. We sturen onze DNA-persoonlijkheidstests overal ter wereld. We hebben meerdere distributiecentra in verschillende landen, dus we sturen je je kit vanaf degene die het dichtst bij je huis is om het zo snel mogelijk te leveren.

HANGT HET ALLEMAAL AF VAN MIJN DNA?

Het antwoord is duidelijk nee. Je lichaam reageert op een hele reeks omgevingsfactoren, zelfs als je genetica dit van tevoren bepaalt. Je DNA is essentieel, maar ook omgevingsfactoren of gewoontes zoals levensstijl, beweging of voeding beïnvloeden je lichaam.

ZIJN ALLE DNA-TALENT- EN PERSOONLIJKHEIDSTESTS VAN DEZELFDE KWALITEIT?

Veel genetische tests kunnen u slechts een kleine hoeveelheid informatie geven. Bij 24Genetics analyseren we meer dan 700,000 genetische markers. Daarnaast vertrouwen we op state-of-the-art genetische analyse. Dit en het algoritme dat we toepassen, volledig ontwikkeld door 24Genetics en dat duizenden rapporten bevat die worden ondersteund door de internationale wetenschappelijke gemeenschap, stellen ons in staat om te zeggen dat onze rapporten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door de verscheidenheid aan rapporten en de kwaliteit van de verstrekte informatie is onze DNA-persoonlijkheidstest mogelijk de meest complete op de markt.

WAAROM IS DIT DE BESTE DNA-TEST OVER TALENT EN PERSOONLIJKHEID OP DE MARKT?

Door de hoeveelheid informatie die wij u kunnen bieden en de kwaliteit van deze informatie. In deze link, we leggen deze twee redenen uit en de andere aspecten waarmee u rekening moet houden om de beste genetische test op de markt te kiezen.

WAAR IS DEZE TALENTANALYSE OP GEBASEERD?

Onze tests zijn gebaseerd op talloze genetische onderzoeken die erkend en geaccepteerd zijn door de wetenschappelijke gemeenschap. Verder worden relevante wetenschappelijke studies gepubliceerd in specifieke databases door internationale wetenschappelijke instellingen en organisaties, zolang er een zekere mate van consensus is. Ons DNA-analyse-algoritme, volledig ontwikkeld door 24Genetics, omvat duizenden van deze bewezen onderzoeken. Bovendien wordt het regelmatig bijgewerkt met nieuwe publicaties over genetica die van invloed zijn op onze interessegebieden.

WAT KRIJG IK IN HET BIJZONDER ALS IK DEZE TALENT- EN PERSOONLIJKHEIDSTEST MAAK?

U ontvangt per e-mail een uitgebreid en gepersonaliseerd rapport met gedetailleerde informatie over uw genetische aanleg. Als u daarom verzoekt, sturen we u bovendien het bestand met onbewerkte gegevens met uw genetische kaart. U kunt deze opvragen wanneer u uw bestelling plaatst, of wanneer u maar wilt. En onthoud dat je beide informatie ontvangt op het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je je kit registreerde.

HOE HOUD IK MIJN RAPPORT UP-TO-DATE?

Elke keer dat we een nieuwe functie ontwerpen, voeren we verschillende tests uit voordat we deze openbaar maken. Maar maak je geen zorgen. Zodra het gevalideerd is en in ons rapport is opgenomen, nemen we contact met u op om u hiervan op de hoogte te stellen.

WIE KAN DEZE DNA-PERSONALITEITSTEST DOEN?

Deze test is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd, die de informatie wil weten die door hun eigen genetica wordt verstrekt.

WAAROM WORDEN IN DIT RAPPORT NIET MEER EIGENSCHAPPEN GEANALYSEERD?

Gedrags- en cognitieve eigenschapsgenetica is een relatief recente discipline die nog niet diepgaand is onderzocht. Daarom hebben we bij 24Genetics besloten om alleen die eigenschappen te selecteren waarvoor stevige wetenschappelijke ondersteuning bestond.

KAN IK MET DEZE TALENT- EN PERSOONLIJKHEIDSTEST DE DIAGNOSE VAN EEN GEESTELIJKE ZIEKTE WORDEN?

Nee, deze test is niet bedoeld voor diagnostische doeleinden en heeft geen klinische geldigheid.

  0
  Winkelmand
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken Shipping
   Breng Coupon