DNA-huidtest

Ontdek wat uw genetica u kan vertellen over de gezondheid van uw huid met de genetische huidtest
Meer info

Voorgeslacht

Gezondheid

Voeding

Pharma

Sport

Huid

persoonlijkheid

All in One

microbiota

PROMOTIE!

 Alles in één + CROSSDNA gratis

Promo huidverzorging

299$

259$

huid24genetica
Huid dna-test

We analyseren hoe uw genen huidkenmerken beïnvloeden, zoals hydratatie, elasticiteit en antioxidantcapaciteit, die een sleutelrol spelen in het verouderingsproces van de huid.

Ken uw genetische aanleg met een DNA Huidverzorgingstest!

Huidveroudering is een complex proces dat wordt beïnvloed door: erfelijkheid en omgevingsfactoren. Recente studies van tweelingen hebben aangetoond dat tot 60% van de variatie in huidveroudering kan zijn toegeschreven aan genetische factoren. Ter vergelijking: de overige 40% is te wijten aan niet-genetische factoren.

Bij het maken van deze DNA-huidverzorgingstest was ons doel: om elke markering te classificeren volgens een reeks van meerdere polymorfismen die verband houden met specifieke huideigenschappen om antiverouderingstherapieën of gepersonaliseerde huidverzorgingsroutines aan te bieden.

Tot nu toe hebben de meeste cosmetica- en huidverzorgingsindustrieën geprobeerd hun vraag te verwerken met 'one-size-fits-all'-oplossingen, die ongetwijfeld comfortabel zijn vanuit commercieel oogpunt, maar onrealistisch omdat de wetenschap al lang heeft aangetoond dat iedereen anders is. Ook de verzorging die hun huid nodig heeft is anders. Deze DNA-huidtest is de eerste stap naar individuele schoonheidsbehandelingen.

Met ons huidverzorgingsrapport krijgt u praktische informatie die u en uw dermatoloog of schoonheidsconsulent kunnen gebruiken bij het ontwerpen van een gepersonaliseerde huidverzorging.

Download ons voorbeeld van een dermatogenetisch rapport
Rapporten beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Duits en Servisch.

piel sumario NL
Huid dna-test

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en er zijn bijna net zoveel soorten als er mensen op de wereld zijn. Je genetica en omgeving geven de verschillende kenmerken die je huid definiëren, dat wil zeggen, door je DNA en door alle dingen die je in je leven zijn overkomen.

 

Doe een DNA-huidtest en leer hoe je ervoor moet zorgen

Om uw huid goed te verzorgen, moet u deze eerst leren kennen. Sommige kenmerken zijn in één oogopslag gemakkelijk te herkennen. Je hebt bijvoorbeeld een erg bleke huid en bent daardoor erg gevoelig voor zonnestralen. Andere kenmerken, zoals glycatie, zijn niet zo extern identificeerbaar, maar a seen impliciete DNA-huidtest kan ze aan het licht brengen en help ons bij het kiezen van de beste behandelingen.

 

 

Huidtypes

Er zijn drie hoofdtypen huid, afhankelijk van of de klieren voornamelijk olie of water afscheiden:

Een droge huid heeft meestal weinig aanleg om onzuiverheden te genereren, omdat het geen olie afscheidt, maar het is meer vatbaar voor rimpels en ziet eruit als een verouderde huid.

Een vette of gecombineerde huid is vatbaarder voor een van de meest voorkomende pathologieën en een die de meeste sociale en emotionele problemen veroorzaakt vanwege de esthetische component die het met zich meebrengt: acne. Deze aandoening treedt op wanneer vet of dode cellen de haarzakjes verstoppen, wat leidt tot de vorming van whiteheads, mee-eters en comedonen. Het komt heel vaak voor in de adolescentie en verdwijnt meestal met de leeftijd, maar kan in elke levensfase voorkomen. Acne, psoriasis of spataderen zijn onder andere enkele van de huidziekten die u kunt vinden in de rubriek "Huidverzorging" van onze DNA-huidtest. 

 

 

Welke informatie krijg ik op een DNA-huidverzorgingstestrapport?

 

Een van de meest kritische en erkende aspecten van de huid, zowel medisch als algemeen, is schade door de zon. Het is misschien geworden de grootste zorg voor mensen van alle leeftijden in zijn eigen recht als het gaat om dermatologische zorg. Twee mensen met dezelfde huidskleur kunnen verschillende aanleg hebben voor fotoveroudering, en bij veel gelegenheden zijn deze verschillen te zien in hun DNA. In onze DNA-huidtest hebben we een hele sectie waar we verschillende predisposities analyseren, zoals gevoeligheid voor de zon, zonnevlekken, gemakkelijk bruinen en fotoveroudering.

Het beschermen van onze huid in de zomermaanden, wanneer we het meest worden blootgesteld aan de zon, is nu een essentiële vereiste voor bijna de hele bevolking. Maar niet alleen in de zomer moeten we onze huid tegen de zon beschermen; de rest van het jaar is het ook nodig, omdat zelfs bij bewolkte lucht de zonnestralen ons beïnvloeden en onze opperhuid beschadigen. 

Maar onthoud dat uw aanleg kan worden gemoduleerd door gezonde huidverzorgingsgewoonten aan te leren. De gegevens in ons DNA-huidtestrapport helpen je de huidverzorgingsroutine die je nodig hebt over te nemen en proberen deze gezond te houden.

 

 

Onze huid begrijpen: glycatie en vitamine D

 

Glycatie is een enzymatische reactie die veranderingen in het DNA van de opperhuid en de fixatie van suikers in intra- en extracellulaire eiwitten veroorzaakt. Dat zorgt ervoor dat de collageen- en elastinevezels stijf worden, met als gevolg dat de huid aan elasticiteit verliest.

In dit opzicht informeert de 24Genetics DNA-huidtest u over uw aanleg voor het risico op glycatie in uw huid. Als het hoog is, raden we enkele componenten aan waarvan cosmetische producten of supplementen zijn gemaakt die het helpen onder controle te houden, zoals carnosine, niacinamide, silibinine of alfa-liponzuur.

Vitamine D is van vitaal belang voor de gezondheid van onze botten en gewrichten, en onze huid speelt een sleutelrol bij de productie ervan. Daarom, als u genetisch vatbaar bent voor het hebben van een vitamine D-tekort, dit wordt weerspiegeld in onze DNA-huidtest. I 

Daarnaast, ons rapport bevat ook informatie over uw aanleg om voldoende andere vitamines te hebben die belangrijk zijn voor huidverzorging, zoals: B9, B12, C en E en de essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6.

Lees meer ...

Dit is een deel van de informatie die u in uw rapport zult vinden

Je huid verzorgen

In deze sectie zullen we kijken naar specifieke genetische markers die bijvoorbeeld de glycatie beïnvloeden, een proces dat plaatsvindt met glucose in de dermis en een van de belangrijkste oorzaken is van versnelde huidveroudering en de huidontsteking die leidt tot slappe en gebarsten huid . Specifieke behandelingen zijn behoorlijk effectief, zoals Co-enzym Q10.

Oxidatieve stress

Dit is een andere belangrijke oorzaak van huidveroudering. Ons lichaam heeft zijn eigen antioxidantensysteem, maar we hebben niet allemaal een even effectief systeem. Door onze genetische gegevens kunnen we zien hoe ons lichaam zich in dit opzicht gedraagt, en we zullen zien hoe we dit proces kunnen helpen. Hetzelfde geldt voor ons vermogen om met vervuiling, huidgevoeligheid, aanleg voor huidontsteking, acne, spataderen, enz. om te gaan, allemaal zeer relevante informatie bij het ontwerpen van onze huidverzorgingsstrategie.

De zon en je huid

Niet iedereen heeft dezelfde gevoeligheid voor de zon, en dit is iets wat we kunnen meten. Dit geldt ook voor het bruiningsvermogen en zelfs voor onze aanleg voor zonnevlekken. Fotoveroudering is een ander belangrijk huidverzorgingsprobleem, en niet iedereen heeft dezelfde genetische aanleg, dus we moeten niet iedereen hetzelfde behandelen. Luister naar je genen en geef je huid de verzorging die het nodig heeft.

Voed je huid

De eerste manier om voor je huid te zorgen is van binnenuit. Vitaminen en mineralen spelen een cruciale rol in de gezondheid van uw huid. En nogmaals, de manier waarop we deze vitamines opnemen, wordt ook bepaald door onze genen. Als we deze basisinformatie kennen, kunnen we zien wat voor soort voedsel we vaker zouden moeten eten en zelfs welke crèmes bijzonder gunstig kunnen zijn voor onze huid.

Heb je al een genetische test?

Als u al een test hebt gedaan bij 24Genetics of een ander bedrijf, kunnen we uw ruwe gegevens gebruiken om uw 24Genetics huidverzorgingsrapport te maken. Koop het gewoon in onze winkel en binnen de kortste keren heb je je gepersonaliseerde dermatogenetisch rapport.

Veelgestelde vragen

HOE WORDT DIT TYPE DNA-HUIDTEST UITGEVOERD?

Bij 24Genetics sturen we je een kit om het speekselmonster op een heel eenvoudige manier te verzamelen. Dit monster, dat uw DNA bevat, wordt gebruikt om één, meerdere of de 7 rapporten die we beschikbaar hebben te verkrijgen. Klik hier om een ​​video te zien met de te volgen stappen. Het is heel gemakkelijk en vanuit het comfort van je eigen huis. Zodra je het monster hebt, hoef je het alleen nog maar naar ons terug te sturen volgens de instructies die we je zullen geven. U ontvangt de verkregen rapporten binnen 3 tot 6 weken vanaf het moment dat u uw DNA-monstercode op onze website registreert.

IS DE DNA HUIDVERZORGINGSTEST BESCHIKBAAR IN MIJN LAND?

Bij 24Genetics zijn we Europees, maar we werken wereldwijd, zodat we onze DNA-testkits kunnen verzenden naar elk land waar u woont, en omdat we veel magazijnen over de hele wereld hebben, verzenden we vanaf het adres dat het dichtst bij het adres ligt dat u in uw bestelling, zodat de verzending zo snel mogelijk is.

GAAT HET ALLEMAAL OM MIJN GENEN?

Hoewel uw genen een essentiële parameter zijn in hoe uw lichaam functioneert, hebben veel andere omstandigheden, zoals levensstijl, lichaamsbeweging, dieet, waar u woont en uw gewoonten, ook een aanzienlijke invloed op uw welzijn. Daarom is uw genetische aanleg slechts een van de factoren die van invloed zijn op de manier waarop uw lichaam functioneert. Desalniettemin bieden onze genetische rapporten u waardevolle informatie, en als u uw lichaam goed kent, kunt u er beter voor zorgen.

ZIJN ALLE DNA-HUIDVERZORGINGSTESTS HETZELFDE?

Er zijn meerdere DNA-huidverzorgingstesten van zeer verschillende niveaus in termen van kwantiteit en kwaliteit van de verstrekte informatie. De huidtesten van 24Genetics zijn gebaseerd op ultramoderne genetische analyse en analyseren meer dan 700,000 genetische markers. De beste manier om te controleren welke informatie u ontvangt, is door het voorbeeldrapport hierboven op deze pagina te bekijken. Bovendien is het assortiment genetische tests van 24Genetics een van de grootste op de markt.

IS DIT DE BESTE DNA-HUIDVERZORGINGSTEST?

Ja, en het is om twee hoofdredenen en verschillende aanvullende. De twee belangrijkste redenen zijn de kwaliteit en kwantiteit van de genetische informatie. In deze link, u kunt zien waarom we dit zeggen en nog veel meer redenen leren waarom u voor onze dermatogenetische test kiest.

WAT IS DE WETENSCHAPPELIJKE BASIS VOOR UW DNA-HUIDTESTS?

Wanneer er een hoge mate van consensus is, worden de meest relevante wetenschappelijke studies openbaar gemaakt door instellingen en organisaties over de hele wereld. 24Genetics heeft zijn eigen DNA-analyse-algoritme van de grond af ontwikkeld, waarin duizenden van deze genetische onderzoeken zijn verwerkt die breed worden onderschreven door de internationale wetenschappelijke gemeenschap, dus onze rapporten hebben een veeleisend kwaliteitsniveau. Bovendien is genetica, zoals elk wetenschapsgebied, een levend en voortdurend evoluerend veld. Bij 24Genetics verrijken en verbeteren we periodiek ons ​​algoritme, inclusief nieuw onderzoek dat tot het moment van publicatie onbekende informatie oplevert.

WAT KRIJG IK ALS IK DEZE TEST MAAK?

U ontvangt per e-mail een volledig en persoonlijk rapport over uw genetische aanleg. En als u wilt, kunt u ook uw elektronische onbewerkte gegevensbestand opvragen met alle informatie van uw genetische kaart. Zowel het rapport als het dossier worden verzonden naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij het registreren van uw DNA-kit.

HOE KAN IK MIJN RAPPORT BIJGEWERKT HOUDEN?

Elke keer dat we een nieuwe eigenschap ontwerpen, voeren we verschillende tests uit voordat we deze openbaar maken en als we dat doen, zullen we u op de hoogte stellen voor uw kennis.

IS DEZE DNA-HUIDVERZORGINGSTEST GELDIG VOOR KLINISCH GEBRUIK?

Nee. Als er een pathologie is die uw artsen moeten diagnosticeren, zijn er andere specifieke tests die meer geschikt zijn voor dat doel.

WIE KAN DEZE TEST DOEN?

Deze test is bedoeld voor mensen van alle leeftijden die hun huid op een gepersonaliseerde manier willen verzorgen, rekening houdend met de informatie die hun eigen genetica biedt. Als de test moet worden uitgevoerd op een baby of een oudere persoon, geef dit dan aan in de opmerkingen bij de bestelling, zodat we een speciale kit kunnen sturen om het verzamelen van het speekselmonster te vergemakkelijken.

WAAROM LOOP IK RISICO OP FOTOVEROUDERING ALS IK VOOR MIJN HUID ZORG?

Genetica is een factor waar je altijd op moet rekenen, het is wat je DNA zegt en het is je natuurlijke neiging. Maar ook andere omgevings- en levensstijlfactoren beïnvloeden de evolutie van uw huid in de loop van de tijd. Het goede nieuws is dus dat als je goed voor je huid zorgt, de fotoveroudering waar je vatbaar voor bent, zich mogelijk niet ontwikkelt of dat je deze op zijn minst veel kunt vertragen.

24g business partners-logo

Heb je een schoonheidssalon, of zit je in de wereld van huid- en schoonheidsverzorging?

Ontdek hoe u met onze genetische tests meer waarde kunt bieden aan uw klanten. Op de websites van onze partners en distributeurs hebben we de perfecte formule voor u.

  0
  Winkelmand
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken Shipping
   Breng Coupon