24Genetica Test de ADN
0 0$

DNA-gezondheidstest

Weet wat uw genetische erfgoed kan vertellen over uw welzijn met een DNA-gezondheidstest
Meer info

Voorgeslacht

Gezondheid

Voeding

Pharma

Sport

Huid

persoonlijkheid

All in One

microbiota

PROMOTIE!

 Alles in één + CROSSDNA gratis

Promo huidverzorging

299$

279$

gezondheid genetisch rapport DNA
Gezondheidstest productdoos

Onze genetische informatie is de sleutel tot het nemen van enkele van de belangrijkste beslissingen in ons leven. Er zijn ziekten die we kunnen voorkomen, en de DNA-gezondheidstest kan ons helpen ze te identificeren.

Ken uw genetische aanleg met een DNA-gezondheidstest!

Preventie en vroege diagnose kan de slagingspercentages met 5 tot 10 keer vermenigvuldigen bij de behandeling van vele ziekten. Met genetische gezondheidstesten zal uw genomica u vertellen waar u zich op moet concentreren. Door uw genetische kaart te analyseren, verkrijgen we essentiële informatie om de beste beslissingen met betrekking tot uw gezondheid en welzijn.

Onze DNA-gezondheidstest is de meest complete op de markt en biedt: zeer nuttige informatie voor de professionals die voor uw gezondheid zorgen. We hebben verschillende secties die u alleen in 24Genetics vindt: biometrische predisposities, complexe ziekten, biomarkers, farmacogenetica, of de detectie van mogelijke pathogene mutaties in honderden ziekten.

Deze DNA-ziektetest analyseert duizenden genetische markers die de genetische aanleg voor tientallen pathologieën kunnen beïnvloeden. Onze onderzoeken bieden een schat aan informatie die relevant is voor uw gezondheidszorg.

Download ons voorbeeld Gezondheidsrapport.
Rapporten beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Pools, Spaans, Duits en Servisch.

gezondheidstest rapport
voorbeeld gezondheidsrapport

Ons genetische gezondheidsrapport is mogelijk de meest uitgebreide DNA-gezondheidstest op de markt.

We analyseren meer dan 700,000 genetische markers en daaruit halen we resultaten op basis van het meest prestigieuze genetische onderzoek met behulp van complexe algoritmen.

We bestuderen de voorouderlijke wortels in het DNA. Deze vormen de genetische erfenis van de persoon en dienen in staat zijn om te pas deze algoritmen correct toe. De berekening van genetische aanleg kan variëren afhankelijk van etnische afkomst. Zo wordt het risico op huidkanker niet op dezelfde manier berekend voor een persoon van Afrikaanse afkomst als voor een persoon van Scandinavische afkomst. 24Genetics is mogelijk het enige bedrijf in Europa dat deze analyse van de voorouderlijke wortels uitvoert voordat de algoritmen correct worden toegepast.

 

Met ons algoritme kunnen we ook analyseren of het DNA van een man of van een vrouw is.

 Zodat we het onderzoek kunnen toepassen dat het beste bij elk individu past.

De rapporten die we verstrekken bieden zoveel mogelijk praktische informatie uit de genetische gegevens die beschikbaar zijn in de DNA-gezondheidstest. Voor veel ziekten we rapporteren de pathogene mutaties, of het ontbreken daarvan, van slechts een deel van de betrokken genen (degene die we kunnen zien in de genetische test). Dit betekent dat de ziekte kan aanwezig zijn in gebieden waar we niet op testen

De genetische informatie die door 24Genetics wordt verstrekt, is niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Als een van uw artsen of gezondheidswerkers zich bijzonder zorgen maakt over een bepaalde gedetecteerde mutatie, zullen zij een tweede genetische test voor klinisch gebruik voorschrijven om deze mutaties te bevestigen. De genetische ziektetesten van 24Genetics dienen onder meer om zeer relevante informatie aan het licht te brengen die meestal over het hoofd wordt gezien.

Een voorbeeld van een 24Genetics gezondheidstestresultatenrapport is beschikbaar op deze pagina.

 

Genetica geeft ons veel informatie

En de 24Genetics DNA-gezondheidstest biedt 7 gedetailleerde rapporten met meerdere gegevens voor elk van deze categorieën. We moeten talent of persoonlijke kenmerken niet verwarren met pathologieën of ziekten. Vooral, onze DNA-ziektetest biedt een exclusief gezondheidsrapport. Detaillering van een veelheid van ziekten en vergezeld van informatie over de compatibiliteit van geneesmiddelen.

Met de 24Genetics DNA Gezondheidstest krijgt u voor een betaalbare prijs een overzicht van een groot aantal pathologieën. Dankzij deze tests en als genetisch adviseur kunnen we een waardevolle benadering zijn om uw genen te begrijpen. Als u een diagnose van een specifieke ziekte nodig heeft, zijn er DNA-tests die het volledige gen of de genen analyseren die bij die ziekte of dat fenotype betrokken zijn. Deze zijn ook geldig voor klinisch gebruik. Als u een familiegeschiedenis heeft, raden we u aan uw arts of geneticus te raadplegen om de noodzaak van een dergelijke test te overwegen.

 

Met de kennis van DNA kunnen we de overdracht van verschillende monogene ziekten op onze toekomstige kinderen voorkomen.

Sommige van deze ziekten kunnen in onze genen aanwezig zijn en zich niet in ons hebben gemanifesteerd. Maar het is mogelijk dat ze zich manifesteren in onze kinderen en kleinkinderen. Met onze DNA-gezondheidstest kunnen we veel van hen identificeren en dienovereenkomstig handelen. Daarnaast zijn er technieken om te voorkomen dat sommige van deze ziekten worden doorgegeven aan ons nageslacht.

Maar het hebben van onze genetische informatie kan ook de eerste stap zijn naar gepersonaliseerde geneeskunde. Elke persoon moet op een andere manier medische behandelingen krijgen. Geneesmiddelen die voor sommige mensen zeer effectief zijn, zijn niet effectief voor anderen. Een van de sleutels om te ontcijferen welke behandelingen voor elke persoon het beste zijn, ligt in hun genen. Onze DNA-gezondheidstest bevat gegevens over genetische aanleg voor tientallen medicijnen. Het kan daarom uw arts helpen om de meest geschikte medicijnen voor u voor te schrijven. Het belang van een genetisch adviseur zoals 24Genetics Spain is essentieel voor uw genetische analyse en gepersonaliseerde geneeskunde.

24Genetics DNA-testen zijn preventief.

De tests doen we door een deel van de genetische varianten van het organisme te analyseren (zo'n 700,000 op een totaal van 3.2 miljard). Daarom hebben ze geen klinische of diagnostische validiteit. Een aanleg hebben om aan een ziekte of pathologie te lijden, betekent niet dat je er ook zeker last van zult hebben. Veel andere externe (omgevings)- en leefstijlfactoren spelen een rol. Evenzo kan zich een ziekte ontwikkelen waarvoor geen aanleg is geïndiceerd.

Bovendien kunnen er mutaties zijn in genregio's die we niet analyseren. Om deze reden, bij 24Genetics raden we altijd aan om een ​​medische professional of geneticus te raadplegen om dieper op specifieke gebieden in te gaan.

Lees meer ...

Wat vindt u in het 24Genetics Gezondheidsrapport?

We analyseren uw genetische aanleg voor honderden ziekten, gegroepeerd in de volgende typen:

Complexe ziekten: GWAS

Voor dit deel van ons rapport passen we GWAS-publicaties toe, een type onderzoek dat de DNA-markers van mensen met een ziekte vergelijkt met mensen zonder de ziekte om genetische verschillen te identificeren. Deze onderzoeken kunnen gunstig zijn voor preventie en vroege diagnose, omdat ze geen diagnostisch hulpmiddel zijn, maar aangeven waar u op moet letten.

Het is essentieel om in gedachten te houden dat veel factoren complexe ziekten beïnvloeden, waarvan de genetica slechts een onderdeel is; levensstijl, voeding, enz… zijn in veel gevallen het meest invloedrijk.

Complexe ziekten: mutaties

In deze sectie analyseren we de mutaties van de belangrijkste genen vanuit oncologisch oogpunt. We zoeken specifiek naar mutaties die als pathogeen worden gerapporteerd in de belangrijkste wetenschappelijke gemeenschappen.

Biomarkers, biometrie en eigenschappen

In deze sectie gebruiken we opnieuw statistische GWAS-analyses om uw genetische aanleg voor abnormale niveaus van specifieke metabole parameters te berekenen.

Erfelijke ziekten

We analyseren genetische mutaties die erfelijke ziekten kunnen veroorzaken die kunnen worden overgedragen op uw toekomstige kinderen. U kunt van sommige drager zijn en er nooit last van hebben gehad, maar het risico bestaat dat uw toekomstige nageslacht er last van krijgt. Dit zijn voornamelijk ziekten van één gen.

Genetisch testen op erfelijke ziekten van zowel de toekomstige vader als de toekomstige moeder voordat de baby wordt verwekt, is de slimste zet om de kans te verkleinen dat onze kinderen aan dergelijke ziekten lijden. Als dergelijke ziekten in uw familie voorkomen, is genetisch testen essentieel. Met de gegevens in de hand kan een geneticus u richtlijnen geven over hoe u moet handelen. 

farmacogenetica

We zullen de mutaties analyseren die ons vatbaar maken om ons beter of slechter te voelen bij het gebruik van bepaalde medicijnen, en dit zal onze artsen helpen om de meest geschikte voor ons te kiezen. Uw farmacologische analyse zal dus uw eerste stap zijn op weg naar gepersonaliseerde geneeskunde.

De genetische tests van 24Genetics zijn niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Als uw arts een in onze rapporten gevonden mutatie echter relevant acht, is het gebruikelijk om een ​​specifieke genetische diagnostische test voor te schrijven om deze mutaties te bevestigen.

Dit zijn enkele van de ziekten die u in ons rapport aantreft:

Alopecia areata Kabuki-syndroom
Intracraniaal aneurysma Leigh-syndroom
Reumatoïde artritis Luipaardsyndroom 1
Astma (begin in de kindertijd) Leuko-encefalopathie met verdwijnende witte stof
Chronische bronchitis en chronische obstructieve longziekte lissencefalie 1
Borstkanker Loeys-Dietz-syndroom
Niet-melanoom huidkanker Lange Qt-syndroom
Prostaatkanker Maple Syrup Urine Ziekte
Prostaatkanker agressiviteit Ouderdomsdiabetes van de jongeren, type 2
Prostaatkanker (vroeg begin) Ouderdomsdiabetes van de jongeren, type 3
Blaaskanker Meckel-syndroom, type 3
Kankers van de bovenste luchtwegen Geestelijke achterstand en microcefalie met pontine- en cerebellaire hypoplasie
Basaalcelcarcinoom Metachromatische leukodystrofie
Plaveiselcelcarcinoom Methylmalonzuuracidurie en homocystinurie, Cblc-type
wagenziekte Methylmalonzuuracidurie, Cbla-type
Primaire biliaire cirrose Methylmalonzuuracidurie, Cblb-type
Leeftijdsgebonden maculaire degeneratie Mitochondriaal Complex Iii-deficiëntie, nucleair type 1
Gedragsstoornis Mucopolysacharidose Type Vi
Typ 1 diabetes Mucopolysacharidose, type Vii
Type 1 diabetes nefropathie Mucopolysacharidose, type IIia
Type 1 diabetes auto-antilichamen Mucopolysacharidose, type IIIb
Typ 2 diabetes Mucopolysacharidose, type Iva
Endometriose Spierdystrofie-dystroglycanopathie (aangeboren met hersen- en oogafwijkingen), type A, 1
Celiac disease Myopathie, Myofibrillair, 1
Ziekte van Alzheimer (laat begin) Myopathie, Centronucleair, X-gebonden
Coronaire hartziekte Myopathie Centronucleair
Parkinson Nemaline Myopathie 2
Multiple sclerose Cystinose, Nefropathisch
Systemische sclerose Ziekte van Niemann-Pick, type C1
Schizofrenie Niemann-Pick-ziekte, type A
glioma Ziekte van Niemann-Pick, type B
Hypothyreoïdie Noonan-syndroom
Myocardinfarct (vroeg begin) Noonan-syndroom-achtige stoornis met of zonder juveniele myelomonocytische leukemie
Chronische lymfatische leukemie Noonan-syndroom
Hodgkin-lymfoom Obesitas door melanocortine 4-receptordeficiëntie
Diffuus grootcellig B-cellymfoom Albinisme, Oculocutaan, Type Ib
Folliculair lymfoom Osteogenese Imperfecta, Type III
myasthenia gravis Diabetes mellitus, permanente pasgeborenen
Multipel myeloom Pitt-Hopkins-syndroom
neuroblastoma Polymicrogyrie, bilateraal frontoparietaal
osteosarcoom Microcefalie 3, primair, autosomaal recessief
psoriasis Microcefalie 5, primair, autosomaal recessief
Allergische sensibilisatie MICROCEPHALY 9, PRIMAIRE, AUTOSOMALE RECESSIEF; MCPH9
Testiculaire kiemceltumor Retinitis Pigmentosa
Wilms-tumor Rubinstein-Taybi-syndroom
Vitiligo Sotos-syndroom
17-bèta-hydroxysteroïddehydrogenase Iii-deficiëntie Supravalvulaire aortastenose
3-Methylcrotonyl-Coa-carboxylase 1-deficiëntie Tay-Sachs ziekte
3-Methylcrotonyl-Coa-carboxylase 2-deficiëntie Tubereuze sclerose 1
Aarskog-Scott-syndroom Tubereuze sclerose 2
Achromatopsie 2 Albinisme, Oculocutaan, Type Ia
Leukemie, acute myeloïde Tyrosinemie, type I
adrenoleukodystrofie Ushersyndroom, type I
Hypofosfatasie, volwassenen Ushersyndroom, type-ID
Allan-Herndon-Dudley-syndroom Ushersyndroom, typ als
Alfa-1-antitrypsinedeficiëntie Ushersyndroom, type Iia
Amyloïdose, erfelijk, aan transthyretine gerelateerd Ushersyndroom, type Iic
Bloedarmoede, niet-sferocytische hemolytische, als gevolg van G6Pd-tekort Ushersyndroom, type Iid
Angelman-syndroom Ushersyndroom, type IIa
Antitrombine Iii-tekort Acyl-Coa-dehydrogenase, zeer lange keten, tekort aan
Aritmogene rechterventrikeldysplasie, familiaal, 10 Weaver syndroom
Auriculocondylair syndroom Ziekte van Wilson
Hypofosfatemische rachitis, autosomaal dominant Agammaglobulinemie, X-gebonden
Bardet-Biedl-syndroom Ernstige gecombineerde immunodeficiëntie, X-gebonden
Spierdystrofie, Becker-type Adiponectine niveaus
Epileptische aanvallen, goedaardige familiale neonatale, 1 Alcoholisme (score voor alcoholafhankelijkheidsfactor)
Bèta-thalassemie androgeen niveaus
Bloom-syndroom Grootte van de aortawortel
Brugada-syndroom 1 Bèta-2 microglubuline plasmaspiegels
Cardiofaciocutaan syndroom Bilirubinespiegels
Cardiofaciocutaan syndroom Bot mineraal dichtheid
Cardiomyopathie, verwijd, 1S C-reactief proteïne
Cardiomyopathie, familiaal hypertrofisch, 1 Calcium niveaus
Ceroïde lipofuscinose, neuronaal, 1 Dehydroepiandrosteronsulfaatniveaus
CEROIDDE LIPOFUSCINOSE, NEURONAAL, 2; CLN2 aantal eosinofielen
Ceroïde lipofuscinose, neuronaal, 7 Spirometrische meting van de longfunctie (geforceerde vitale capaciteit)
Ziekte van Charcot-Marie-Tooth, type 4C Geglyceerde hemoglobinewaarden
Chondrodysplasie Punctata 1, X-gebonden recessief Glycerofosfolipideniveaus
Granulomateuze ziekte, chronisch, X-gebonden Hartslag
Bijnierhypoplasie, aangeboren Homocysteïne niveaus
Retinitis Pigmentosa 39 IgE-niveaus
Nachtblindheid, aangeboren stationair, type 1C Leverenzymniveaus (gamma-glutamyltransferase)
Cornelia De Lange Syndroom 1 Leverenzymniveaus
Costello-syndroom Magnesium niveaus
Cystic Fibrosis Menopauze (leeftijd bij aanvang)
Ziekte van Danon aantal monocyten
DOOFHEID, AUTOSOMAAL RECESSIEF 12; DFNB12 aantal neutrofielen
Doofheid, autosomaal recessief 1A Fosfolipideniveaus (plasma)
Doofheid, autosomaal recessief 31 Fosforgehalte
Doofheid, autosomaal recessief 7 Plasma omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren (dihomo-gamma-linoleenzuur)
Doofheid, autosomaal recessief 9 Aantal bloedplaatjes
Mannosidose, alfa B, lysosomaal Aantal rode bloedcellen
Cardiomyopathie, verwijd, 1A Rustende hartslag
Dubin-Johnson-syndroom Serum albumine niveau
Epileptische encefalopathie, vroeg infantiel, 2 Totaal eiwitgehalte in serum
Emery-Dreifuss spierdystrofie 1, X-gebonden Geslachtshormoonspiegels
Myoclonische epilepsie van Lafora Rookgedrag
Erythrocytose, familiaal, 2 Schildklierhormoonspiegels
Ziekte van Fabry Urinezuurniveaus
Familiale adenomateuze polyposis 1 Urine-uromodulinespiegels
Cardiomyopathie, familiaal hypertrofisch, 2 Vitamine B-spiegels bij ischemische beroerte
Familiale mediterrane koorts Aantal witte bloedcellen
Schildkliercarcinoom, familiaal medullair APC: colorectale en pancreaskanker
Fanconi-anemie, complementaire groep A ATM: borstkanker
Fanconi Bloedarmoede, Complementatiegroep O BARD1: borstkanker
Nefrotisch syndroom, type 1 BRCA1: borst- en eierstokkanker
Ziekte van Gaucher, type I BRCA2: borst- en eierstokkanker
Glycogeenopslagziekte Ib BRIP1: borstkanker
Glut1-deficiëntiesyndroom 1 CDH1: borst- en maagkanker
Glutaarzuuracidemia I CDKN2A: alvleesklierkanker
Meerdere Acyl-Coa-dehydrogenasedeficiëntie CHEK2: borst- en darmkanker
Glycogeenopslagziekte Ia MLH1: Lynch-syndroom
Glycogeenopslagziekte II MSH2: Lynch-syndroom en colorectale kanker
Hemofagocytische lymfohistiocytose, familiaal, 2 MSH6: Lynch-syndroom en colorectale kanker
Hermansky-Pudlak-syndroom 3 MUTYH: MYH-geassocieerde polyposis en colorectale kanker
Histiocytose-lymfadenopathie plus syndroom PALB2: borst- en alvleesklierkanker
Ectodermale dysplasie 1, hypohidrotisch, X-gebonden PMS2: Lynch-syndroom en colorectale kanker
Jervell en Lange-Nielsen-syndroom PTEN: borst-, baarmoeder- en darmkanker
Joubert-syndroom 10 RAD51C: eierstokkanker
Joubert-syndroom 14 RAD51D: eierstokkanker
Joubert-syndroom 16 SDHB: maagkanker
Joubert-syndroom 3 SMAD4: juveniel polyposis syndroom en colorectale kanker
Joubert-syndroom 5 TP53: Li-Fraumeni-syndroom, borstkanker en meer
Joubert-syndroom 7 VHL: Von Hippel-Lindau-syndroom
Joubert-syndroom 8 RET: schildkliercarcinoom
Joubert-syndroom 9  

Heb je al een andere genetische test?

Als u al een genetische test hebt gedaan bij een ander bedrijf, kunnen we uw onbewerkte gegevens gebruiken om uw 24Genetics-rapport te maken, met het gemak dat u niet nog een staal van uw DNA hoeft op te sturen. Koop de test gewoon in onze winkel en wij zorgen voor alles.

Veelgestelde vragen

HOE KAN IK DEZE DNA-GEZONDHEIDSTEST DOEN?

Het is makkelijk. U ontvangt een DNA-kit om een ​​kleine hoeveelheid speeksel in te plaatsen. Klik hier om een ​​video te bekijken voordat u de kit gebruikt. Na het volgen van de eenvoudige instructies, stuurt u het monster naar ons terug. We zullen een proces uitvoeren waarin we kunnen lezen wat er in ongeveer 700,000 markers in je DNA staat geschreven. 

WAARUIT BESTAAN DE GENETISCHE GEZONDHEIDSTESTS VAN 24GENETICS?

We sturen een pakket naar je huis. Daarin kun je wat van je speeksel deponeren volgens enkele eenvoudige instructies. Zodra we de kit terug hebben, halen we het DNA uit je cellen. We zullen ongeveer 700,000 genetische markers of polymorfismen lezen op hightech sequencers. Vervolgens zullen onze gepatenteerde algoritmen uw DNA analyseren. Vervolgens passen zij de meest relevante wetenschappelijke kennis toe om de door u gecontracteerde rapportages te genereren.

KAN IK ZELF DRAASTISCHE WIJZIGINGEN AANBRENGEN IN MIJN GEZONDHEIDSBEHANDELINGEN VANWEGE DE RESULTATEN VAN DEZE DNA-GEZONDHEIDSTEST?

Onze rapporten geven gegevens over de genetische aanleg van uw lichaam, maar er zijn veel andere externe factoren, omgevingsfactoren of gewoonten die dit beïnvloeden. Om deze reden beschouwen we onze rapporten als preventief en niet als diagnostisch. Onze aanbeveling is om altijd medische professionals te raadplegen voor eventuele twijfels die kunnen voortvloeien uit uw genetisch rapport. Daarom is het antwoord nee. Het zou het beste zijn als u geen significante wijzigingen aanbrengt zonder professionele validatie.

IS DEZE DNA-GEZONDHEIDSTEST BESCHIKBAAR IN MIJN LAND?

We verzenden onze DNA-kits gratis naar elk land. U kunt ervoor kiezen om de zending per e-mail te retourneren (u zou deze naar ons moeten sturen) of expres ophalen (kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van het product en het land). We hebben veel magazijnen over de hele wereld, dus we verzenden je bestelling vanaf de dichtstbijzijnde locatie. VS, Spanje of Frankrijk hebben altijd gratis retourzending. Bovendien hebben sommige van onze pakketten wereldwijd gratis expreslevering.

ZIJN ALLE GENETISCHE TESTS VAN DEZELFDE KWALITEIT?

Onze genetische gezondheidstest is mogelijk de meest complete en van de hoogste kwaliteit op de markt.

Enerzijds moeten we rekening houden met de kwaliteit van de technologie die wordt gebruikt bij DNA-sequencing, van de speekselkit tot de sequencers. 24Genetics gebruikt de beste sequentietechnologie van Illumina in Europa. Elk onderdeel dat in onze diensten wordt gebruikt, is van de hoogste kwaliteit die op de markt verkrijgbaar is.

Aan de andere kant is er de kwaliteit en kwantiteit van informatie die we kunnen bieden in onze 7 rapporten: afkomst, nutrigenetica, gezondheid, farmacogenetica, talent en persoonlijkheid, huidverzorging en sport. Stuk voor stuk zijn ze een maatstaf in de sector voor de kwaliteit en kwantiteit van de verstrekte informatie. Zo zijn wij de enige die biometrische gegevens, complexe ziekten kunnen tonen en verschillende algoritmen kunnen toepassen, afhankelijk van het geslacht en de etniciteit van onze klanten. Kortom, we kunnen stellen dat onze genetische tests twee jaar voorlopen op de andere genetische tests die op de markt verkrijgbaar zijn.

HANGT HET ALLEMAAL AF VAN MIJN GENEN?

Nee. Het lichaam reageert op een hele reeks conditionerende factoren. Onze genen zijn zeker een belangrijke parameter, maar levensstijl, zoals lichaamsbeweging en voeding, en vele andere omstandigheden beïnvloeden ons lichaam. Jezelf goed kennen helpt je ongetwijfeld om je lichaam op de meest geschikte manier te behandelen, en dit is wat je uit genetica kunt halen: meer kennis voor jou en voor de professionals die voor je gezondheid zorgen.

WAAROM IS DEZE GENETISCHE GEZONDHEIDSPREVENTIETEST BETER DAN ANDERE?

De genetische gezondheidstests van 24Genetics worden als de beste in hun categorie beschouwd vanwege de kwantiteit en kwaliteit van de informatie. U hoeft alleen het aantal secties van onze test te vergelijken met andere op de markt. Het biedt ook biometrische predisposities, biomarkers, farmacogenetica en veel meer relevante informatie voor uw gezondheidszorg, gegevens die de rest van de genetische gezondheidstests op de markt niet hebben. Bovendien lopen onze algoritmen twee jaar voor op de rest omdat we meer wetenschappelijk gevalideerd onderzoek toepassen dan de rest, en we passen ze slimmer toe. Ons algoritme kiest welke onderzoeken op u van toepassing zijn, afhankelijk van of u een man of een vrouw bent, en alleen als de studie gevalideerd is in een populatie die vergelijkbaar is met die van u (Aziatisch, Europees, enz.). En stel dat er meerdere geconsolideerde onderzoeken zijn over dezelfde pathologie, dan kan ons algoritme ze combineren om u de meest complete en waardevolle gepersonaliseerde genetische informatie voor uw artsen te bieden. Als u alle redenen wilt weten waarom onze genetische tests als de beste op de markt worden beschouwd , klik hier.

WAAR IS DEZE DNA-GEZONDHEIDSTEST OP GEBASEERD?

Deze DNA-gezondheidstest is gebaseerd op duizenden genetische onderzoeken die internationaal worden erkend en aanvaard door de wetenschappelijke gemeenschap. Wanneer er een zekere mate van consensus is, worden de wetenschappelijke studies via wetenschappelijke instellingen en organisaties openbaar gemaakt in specifieke databases. Onze wellness-DNA-test wordt uitgevoerd door deze onderzoeken toe te passen op de genetische gegevens van elke klant. Dit gebeurt met behulp van een complex algoritme dat is ontwikkeld door 24Genetics.

WAT KRIJG IK UIT DE DNA-GEZONDHEIDSTEST?

We sturen je een gedetailleerd en persoonlijk rapport naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij het registreren van je DNA-kit. Bovendien kunnen we u op verzoek op elk moment, niet alleen wanneer u uw bestelling plaatst, uw elektronische onbewerkte gegevensbestand sturen, dat uw genetische kaart bevat.

WAT KAN IK DOEN OM MIJN RAPPORT UP-TO-DATE TE HOUDEN?

Wanneer we een nieuwe functie ontwerpen voor opname in een van onze rapporten, voeren we verschillende tests uit voordat we deze openbaar maken. Als het zover is, laten we u dat via onze communicatiekanalen weten.

WIE KAN DEZE DNA-GEZONDHEIDSTEST DOEN?

Iedereen, ongeacht leeftijd, kan onze genetische gezondheidstest doen. Als de test echter bij een baby of een bejaarde moet worden uitgevoerd, kunt u dit bij uw bestelling aangeven. We sturen u een speciale kit die het verzamelen van het speekselmonster vergemakkelijkt. Bij minderjarigen is de toestemming van de ouder of voogd vereist.

IS DEZE DNA-GEZONDHEIDSTEST GELDIG VOOR KLINISCH OF DIAGNOSTISCH GEBRUIK?

Nee, deze DNA-gezondheidstest is niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Als uw arts echter van mening is dat een mutatie die in ons rapport wordt weergegeven, relevant is voor uw gezondheid, kan hij of zij een klinisch geldige test voorschrijven om de pathologie in kwestie te bevestigen. De DNA-tests van 24Genetics zijn preventief en hebben als belangrijkste doel u te waarschuwen voor genetische problemen die gewoonlijk over het hoofd worden gezien.

ALS UIT MIJN RAPPORT WORDT GEZEGD DAT IK EEN HOGE GENETISCHE PREDISPOSITIE HEB OM AAN EEN BEPAALDE ZIEKTE TE LIJDEN, BETEKENT DAT DAT DAT BETEKENT DAT IK ER EERDER OF LATER AAN ZAL LIJDEN?

Mensen zijn hun genen en ervaringen.

Naast je genen zijn er nog veel andere omgevings- en interne factoren die van invloed zijn op het al dan niet ontwikkelen van een ziekte. Maar je kunt ook geen aanleg hebben en op een bepaald moment in je leven last hebben van een bepaalde ziekte.

Bovendien kan genetica, afhankelijk van de pathologie, meer of minder invloed hebben op het ontstaan ​​of de ontwikkeling van een ziekte.

Kennis van onze genetica stelt gezondheidswerkers in staat hun werk met veel meer informatie uit te voeren. En het maakt het ook mogelijk om preventieplannen te ontwerpen die het verschil kunnen maken.

ALS MIJN RAPPORT VOOR EEN BEPAALDE ZIEKTE ZEGT DAT IK ER GEEN VORM VAN BEN, BETEKENT DAT IK GEEN RISICO BEN?

De meeste ziekten zijn niet alleen afhankelijk van onze genen, ze zijn ook afhankelijk van talloze interne en externe factoren die ze kunnen veroorzaken. Bovendien heeft onze DNA-gezondheidstest gedeeltelijke informatie over uw genoom. We sequensen niet uw hele genoom, maar slechts een deel ervan, dus het sluit de mogelijkheid niet uit dat u andere mutaties draagt ​​die met die pathologie zijn geassocieerd in andere genregio's die we niet analyseren of die momenteel niet bekend zijn.

Er zijn genetische tests voor klinisch of diagnostisch gebruik die alle genen analyseren die betrokken zijn bij een bepaalde pathologie of ziekte en die een medische dienst kan voorschrijven als dat nodig is. En natuurlijk moet er altijd rekening worden gehouden met meerdere omgevingsfactoren, omdat deze ook een hoge mate van invloed kunnen hebben op de kans op het ontwikkelen van ziekten.

Onze genetische gezondheidstests zijn niet geldig voor klinisch of diagnostisch gebruik. Daarom raden wij u bij twijfel altijd aan om uw arts te raadplegen zodat zij de juiste klinische genetische tests kunnen voorschrijven.

IK HEB EEN BEENMERGTRANSPLANTATIE GEHAD; KAN DIT MIJN TESTRESULTATEN BENVLOEDEN?

De resultaten van de genetische gezondheidstest kunnen worden gewijzigd, dus we raden u aan de test niet te doen.

BETEKENT MIJN GENETISCHE PREDISPOSITIE OM AAN BEPAALDE PATHOLOGIEN TE LIJDEN DAT MIJN VERBONDEN ZE OOK HEBBEN?

De genetica van elke persoon is uniek. Daarom raden we u altijd aan om uw klinische referentiedienst te raadplegen over de beslissingen die u moet nemen op het gebied van gezondheid. In de genetica zijn veel van de tot expressie gebrachte patronen echter vaak gerelateerd aan die van naaste familieleden, dus het zou worden verwacht dat de rapporten vrij gelijkaardig zijn. Maar houd er rekening mee dat veel externe factoren ook van invloed zijn op het al dan niet krijgen van een ziekte. Daarom zal de kans om aan een ziekte te lijden verschillen tussen familieleden met verschillende levensstijlen, gezondheidsgewoonten, woonplaatsen, enz.

24g business partners-logo

Wilt u meer waarde toevoegen aan uw klanten door hen onze genetische tests aan te bieden?

Als u een praktijk, een kliniek of een specialiteit in de gezondheidssector heeft, bezoek dan de website van onze partners en distributeurs om alle samenwerkingsformules te zien die we voor u hebben ontworpen.

  0
  Winkelmand
  Uw winkelwagen is leeg
   Bereken Shipping
   Breng Coupon